Connect with us

Hi, what are you looking for?

Barat

Sukar Hamil Sebab Ubat Bipolar, Selena Gomez Tak Putus Asa -“Pasti ada kaedah lain”

Pelakon dan penyanyi terkenal, Selena Gomez mendedahkan dia mengalami masalah untuk mendapatkan cahaya mata disebabkan ubat bipolar yang pernah dimakannya sebelum ini.

Ujarnya, dia mengambil ubat tersebut kerana mengalami gangguan mental sejak 2020 dan masih bergantung terhadap ubat itu meskipun selepas dua tahun.

Jelasnya lagi, daripada awal Selena sudah mengetahui pengambilan ubat itu akan memberi kesan negatif dimana doktor memaklumkan dia akan menghadapi masalah kesukaran untuk hamil.

“Saya telah mengambil ubat bipolar kerana mengalami gangguan mental sejak 2020. Selepas dua tahun, saya masih bergantung dengan ubat tersebut.
“Kesannya, doktor memberi amaran bahawa saya berkemungkinan besar akan mengalami masalah kesukaran untuk hamil,” katanya.

Namun begitu, penyanyi yang berusia 30 tahun itu masih tidak berputus asa untuk mendapatkan zuriat dan percaya ada peluang serta kaedah lain untuk memiliki cahaya mata pertamanya.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Saya tidak akan patah semangat. Dunia semakin moden. Pasti akan ada kaedah lain untuk saya memiliki cahaya mata nanti,” katanya.

Sumber: Insider

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Barat

Tanpa berselindung, pelakon filem Bride Wars iaitu Anne Hathaway mengakui berasa ketagih mahu melakukan aksi ranjang ketika berlakon. Ujar pelakon berusia 40 tahun, walaupun...

Barat

Pelik tapi benar, pelakon Julia Fox mendedahkan dia sangat obses dengan daun kering sehinggakan sanggup membuat baju daripada daun kering telah mencetuskan pelbagai reaksi...

Barat

Pelakon Jason David Frank yang terkenal dengan watak sebagai Tommy Oliver dalam siri televisyen popular era 90-an Power Rangers  dilaporkan meninggal dunia di usia...

Indonesia

Pelakon Indonesia, Marshanda atau nama sebenarnya Andriani Marshanda mendedahkan dia pernah memberikan segala dan sanggup membuat apa sahaja kepada teman lelaki atau suaminya demi...

Advertisement