Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Sukar Hamil Sebab Ubat Bipolar, Selena Gomez Tak Putus Asa -“Pasti ada kaedah lain”

Pelakon dan penyanyi terkenal, Selena Gomez mendedahkan dia mengalami masalah untuk mendapatkan cahaya mata disebabkan ubat bipolar yang pernah dimakannya sebelum ini.

Ujarnya, dia mengambil ubat tersebut kerana mengalami gangguan mental sejak 2020 dan masih bergantung terhadap ubat itu meskipun selepas dua tahun.

Jelasnya lagi, daripada awal Selena sudah mengetahui pengambilan ubat itu akan memberi kesan negatif dimana doktor memaklumkan dia akan menghadapi masalah kesukaran untuk hamil.

“Saya telah mengambil ubat bipolar kerana mengalami gangguan mental sejak 2020. Selepas dua tahun, saya masih bergantung dengan ubat tersebut.
“Kesannya, doktor memberi amaran bahawa saya berkemungkinan besar akan mengalami masalah kesukaran untuk hamil,” katanya.

Namun begitu, penyanyi yang berusia 30 tahun itu masih tidak berputus asa untuk mendapatkan zuriat dan percaya ada peluang serta kaedah lain untuk memiliki cahaya mata pertamanya.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Saya tidak akan patah semangat. Dunia semakin moden. Pasti akan ada kaedah lain untuk saya memiliki cahaya mata nanti,” katanya.

Sumber: Insider

Nur Ain
Ditulis oleh

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Bisnes

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengumumkan bakal menyertai Kumpulan BRICS (sebuah kesatuan ekonomi yang terdiri daripada negara-negara Brazil, Rusia, India, China, dan Afrika...

Spotlight

Rosé Blackpink telah menandatangani kontrak pengurusan dengan anak syarikat YG Entertaiment, The Black Label dan kini sedang dalam proses mempersiapkan muzik baharu untuk dipersembahkan...

Lokal

Polis sedang memburu empat lelaki bertopeng yang terlibat kes samun menggunakan senjata api di sebuah kedai emas dalam bangunan pusat beli belah di Metro...

Bisnes

Syarikat perisian komputer, Adobe Systems Incorporated (Adobe) dilaporkan telah disaman Jabatan Keadilan Amerika (DOJ) berikutan penawaran pelan langganan yang dikatakan tidak telus kepada pengguna. Menerusi...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd