Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Sukar Hamil Sebab Ubat Bipolar, Selena Gomez Tak Putus Asa -“Pasti ada kaedah lain”

Pelakon dan penyanyi terkenal, Selena Gomez mendedahkan dia mengalami masalah untuk mendapatkan cahaya mata disebabkan ubat bipolar yang pernah dimakannya sebelum ini.

Ujarnya, dia mengambil ubat tersebut kerana mengalami gangguan mental sejak 2020 dan masih bergantung terhadap ubat itu meskipun selepas dua tahun.

Jelasnya lagi, daripada awal Selena sudah mengetahui pengambilan ubat itu akan memberi kesan negatif dimana doktor memaklumkan dia akan menghadapi masalah kesukaran untuk hamil.

“Saya telah mengambil ubat bipolar kerana mengalami gangguan mental sejak 2020. Selepas dua tahun, saya masih bergantung dengan ubat tersebut.
“Kesannya, doktor memberi amaran bahawa saya berkemungkinan besar akan mengalami masalah kesukaran untuk hamil,” katanya.

Namun begitu, penyanyi yang berusia 30 tahun itu masih tidak berputus asa untuk mendapatkan zuriat dan percaya ada peluang serta kaedah lain untuk memiliki cahaya mata pertamanya.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Saya tidak akan patah semangat. Dunia semakin moden. Pasti akan ada kaedah lain untuk saya memiliki cahaya mata nanti,” katanya.

Sumber: Insider

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Anggota polis berpangkat Lans yang didakwa menembak isterinya, Safsufarnisya Salleh, 27 dengan lebih dari lima tembakan meminta agar dibawa ke pusara allahyarham. Permintaan itu...

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Spotlight

Kereta pengarah dan penulis skrip filem kontroversi Mentega Terbang, Mohd Khairi Anwar Jailani serta pelakon karya tersebut disimbah cat dan bahan asid hari ini....

Advertisement