Connect with us

Hi, what are you looking for?

Indonesia

Pernah Berikan Segalanya Untuk Lelaki, Marshanda Kini Sudah Trauma!

Pelakon Indonesia, Marshanda atau nama sebenarnya Andriani Marshanda mendedahkan dia pernah memberikan segala dan sanggup membuat apa sahaja kepada teman lelaki atau suaminya demi membahagiakan pasangannya itu.

Bagaimanapun, aktres yang berusia 33 tahun itu memaklumkan ramai yang telah mengambil kesempatan terhadap kebaikan yang dilakukannya dan disebabkan itu dia menjadi trauma dan lebih bahagia hidup bersendirian.

“Dulu saya seorang yang setia dan mudah cemburu terhadap pasangan jika dia keluar bersama wanita lain malah sanggup melakukan apa sahaja.
“Tetapi perkara itu memakan diri sehingga saya jadi serik dan trauma dengan lelaki. Semua kebaikan saya selama ini sia-sia,” katanya.

Bukan itu sahaja, pelakon yang berketurunan Minangkabau, Sumatera Barat itu kini sudah belajar daripada pengalaman dan tidak mahu mengulangi kesilapan yang sama.

Malah, dia turut mengatakan akan mengutamakan dirinya sendiri serta keluarga, mahu memberi fokus sepenuhnya kepada kerjaya dan anaknya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Selepas pengalaman buruk itu, saya belajar untuk tidak bersikap obses terhadap lelaki sehingga memakan diri. Sekarang saya lebih menghargai diri, sibukkan diri dengan kerja dan menjaga anak saya,” jelasnya lagi.

Sumber: mStar

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Barat

Seorang bekas Miss Croatia dikenali Ivana Knoll dikritik warganet kerana berpakaian tidak sopan di sekitar ibu kota Qatar, Doha pada minggu ini selepas dia...

Barat

Bekas pemain bola sepak Amerika Syarikat (AS), DaMarcus Beasley membuat sebanyak 126 penampilan untuk negaranya sejak tahun 2001 hingga 2017. Malah, dia juga pernah...

Barat

Penyanyi rap sensasi, Kanye West atau kini dikenali Ye sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila bekas pekerja mendedahkan dia pernah menunjukkan gambar bogel bekas isterinya,...

Indonesia

Penyanyi Indonesia, Tegar Septian meluahkan kekecewaan apabila sekali lagi menjadi mangsa tuduhan netizen apabila mereka mengatakan dia sering membazir masa keluar melepak. Tindakannya yang...

Advertisement