Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Pernah Berikan Segalanya Untuk Lelaki, Marshanda Kini Sudah Trauma!

Pelakon Indonesia, Marshanda atau nama sebenarnya Andriani Marshanda mendedahkan dia pernah memberikan segala dan sanggup membuat apa sahaja kepada teman lelaki atau suaminya demi membahagiakan pasangannya itu.

Bagaimanapun, aktres yang berusia 33 tahun itu memaklumkan ramai yang telah mengambil kesempatan terhadap kebaikan yang dilakukannya dan disebabkan itu dia menjadi trauma dan lebih bahagia hidup bersendirian.

“Dulu saya seorang yang setia dan mudah cemburu terhadap pasangan jika dia keluar bersama wanita lain malah sanggup melakukan apa sahaja.
“Tetapi perkara itu memakan diri sehingga saya jadi serik dan trauma dengan lelaki. Semua kebaikan saya selama ini sia-sia,” katanya.

Bukan itu sahaja, pelakon yang berketurunan Minangkabau, Sumatera Barat itu kini sudah belajar daripada pengalaman dan tidak mahu mengulangi kesilapan yang sama.

Malah, dia turut mengatakan akan mengutamakan dirinya sendiri serta keluarga, mahu memberi fokus sepenuhnya kepada kerjaya dan anaknya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Selepas pengalaman buruk itu, saya belajar untuk tidak bersikap obses terhadap lelaki sehingga memakan diri. Sekarang saya lebih menghargai diri, sibukkan diri dengan kerja dan menjaga anak saya,” jelasnya lagi.

Sumber: mStar

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Lokal

Kumpulan Bunkface mempersembahkan lagu rasmi Malaysia Madani buat kali pertama dalam program dialog anak muda Temu Anwar di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala...

Sukan

Pemain badminton Indonesia, Syabda Perkasa, 21, dilaporkan meninggal dunia dalam satu nahas kemalangan yang berlaku di Pemalang, Jawa Tengah, pada awal pagi Isnin. Tragedi...

Advertisement