Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Peminat Teruja, Jessi ‘Sporting’ Biarkan Peminat Sentuh Payudara Ketika Konsert

Bagai mengantuk di sorong bantal, itulah perumpaan sesuai diberikan buat peminat penyanyi Korea Selatan iaitu Jessi apabila selebriti itu membenarkan mereka menyentuh payudara miliknya.

Difahamkan, penyanyi solo itu sedang melakukan konsert jelajah serata Eropah bagi bertemu dengan peminat dan ia adalah pertama kali dilakukan sepanjang kariernya.

Jessi yang baru sahaja selesai menjalankan konsert jelajah di Berlin dikhabarkan membenarkan peminatnya memegang payudara ketika membuat persembahan.

“Jessi benarkan peminat menyentuh payudara macam ‘ayuh! anda boleh sentuhnya,”ciap pengguna berkenaan.

Dalam masa sama, Jessi dilihat sangat berfikiran terbuka untuk berinteraksi dengan peminat dan berbual dengan mereka semasa konsert berlangsung.

Perkongsian itu membuatkan ramai warganet terutama peminatnya meluahkan keterujaan dan cemburu kerana tidak berpeluang untuk ‘pegang’ sebaik sahaja menonton klip video tersebut.

Mereka mengatakan individu yang patut memegang buah dada Jessi sebenarnya bukanlah penonton yang hadir ke konsert tersebut kerana tidak layak berada di posisi berkenaan.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Fuh, mantaplah! Ternyata Jessi tidak pernah mengecewakan peminatnya tak kiralah permintaan yang pelik sekalipun.

Sumber: Twitter @syjclub3

 

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Jadi diri sendiri

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Lokal

Kumpulan Bunkface mempersembahkan lagu rasmi Malaysia Madani buat kali pertama dalam program dialog anak muda Temu Anwar di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala...

Sukan

Pemain badminton Indonesia, Syabda Perkasa, 21, dilaporkan meninggal dunia dalam satu nahas kemalangan yang berlaku di Pemalang, Jawa Tengah, pada awal pagi Isnin. Tragedi...

Advertisement