Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sukan

Padah Jadikan Ronaldo Sebagai Idola, Messi ‘Unfollow’ Garnacho Di Instagram

Baru-baru ini, Rio Ferdinand mendakwa Lionel Messi sudah ‘unfollow’ Alejandro Garnacho kerana penyerang Manchester United itu telah memilih Cristiano Ronaldo sebagai idolanya.

Menurut laporan The Sun, Garnacho mengakui dia sudah lama mengagumi bintang Portugal tersebut dan mendedahkan perkara tersebut kepada umum.

Messi unfollow Garnacho

Artikel lain: Enam Jersi Messi Dilelong, Hasil Jualan Dijangka Cecah RM46.61 Juta

“Garnacho memberitahu saya bahawa Messi berhenti mengikutinya (di Instagram) hanya kerana dia tidak berahsia memilih Ronaldo.
“Dia tidak peduli, ‘saya orang Ronaldo’. Siapa Goat? Ronaldo. (Malah) ketika dia berada dalam skuad Argentina,” dedah Ferdinand di dalam podcast Vive with Five.

Apa yang lebih mengejutkan ramai, peminat mendakwa sudah tidak lagi mengikuti Garnacho susulan keputusan tersebut meskipun bintang Manchester United itu mengikutinya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sementara itu, abang kepada Alejandro Garnacho iaitu Roberto Garnacho tampil menjawab spekulasi tersebut dengan mendakwa Messi tidak pernah mengikuti adiknya di laman Instagram.

Malah, dia meminta kepada pihak yang terlibat supaya berhenti menyebarkan kebencian berkaitan pemain-pemain tersebut di khalayak umum.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: The Sun (Ellie Grant)

+ posts

Nur Ain
Ditulis oleh Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Sosial

Sejak beberapa tahun lalu, nama Mawla Amin yang dikatakan ulama besar dari Maghribi telah menjadi bualan di media sosial apabila mengunjungi Malaysia serta mendapat...

Filem

Penulis Zabidi Mohamed mendakwa filem La Luna ada unsur penghinaan Islam selepas kini ditayangkan di platform Netflix. Filem La Luna Ada Unsur Penghinaan Islam...

Lokal

Seorang wanita yang ditemukan meninggal dunia dalam sebuah kereta berkunci di kawasan Klinik Pakar, Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB), di Ipoh semalam didapati tertidur...

Lokal

Seorang isteri tak sempat selamatkan suami hanyut susulan ditarik ombak sewaktu berkelah di Pantai Batu Burok, Terengganu kira-kira jam 11. 20 pagi Ahad. Memetik...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.