Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Mulut Berbau & Malas Mandi Punca Angelina Jolie Tolak Babak Bercium Dengan Johnny Depp

Dalam filem Hollywood, adegan ciuman antara pelakon mungkin kelihatan sangat biasa dan ia bukanlah sesuatu babak yang melampau untuk dilakukan. Mereka haruslah bersikap profesional bagi menjayakan watak tersebut walaupun sudah mempunyai pasangan hidup atau sebagainya.

Bagaimanapun, tular dakwaan mengatakan aktres tersohor Hollywood, Angelia Jolie yang dikatakan enggan mencium Johny Depp ketika menjalani penggambaran filem berjudul The Tourist melainkan aktor itu menggunakan ubat kumur.

Menurut portal Fandomwire, Angelina yang juga sukarelawan UNHCR bertindak sedemikian kerana Depp menghadapi masalah nafas berbau sehingga menyukarkan dia memberi fokus dan kerjasama.

Selain itu, sikap Depp yang tidak mementingkan kebersihan diri juga merupakan penyebab dia enggan bertindak sedemikian.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Depp selalunya berbau kerana dia jarang mandi. Dia tidak begitu mementingkan kebersihan diri. Kebersihan diri bukanlah keutamaannya.
“Apabila Depp muncul untuk bekerja atau melancong, dia biasanya dalam keadaan buruk,”

Bagaimanapun, ada sumber mengatakan Depp akan bertukar sepenuhnya apabila dia tiba di set penggambaran.

“Dia akan menjadi pakar sepenuhnya jika dia muncul untuk kerja di set, tetapi itu tidak bermakna dia akan berkilat dan bersih. Gaya rambutnya, solekan dan kostum yang dipakai akan dilakukan oleh pihaknya terhadap penampilan dalam sesuatu naskah filem. Secara peribadi, dia cukup perwatakan.”

Menjawab isu tersebut, ramai peminat Johnny Depp membelanya. Segelintir daripada mereka menyatakan bahawa Depp merokok dan itu yang menyebabkan nafasnya tidak segar.

Sumber: Fandomwire

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Jadi diri sendiri

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Kumpulan Bunkface mempersembahkan lagu rasmi Malaysia Madani buat kali pertama dalam program dialog anak muda Temu Anwar di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala...

Sukan

Pemain badminton Indonesia, Syabda Perkasa, 21, dilaporkan meninggal dunia dalam satu nahas kemalangan yang berlaku di Pemalang, Jawa Tengah, pada awal pagi Isnin. Tragedi...

Spotlight

Penceramah bebas, Ustaz Azhar Idrus (UAI) yang dimasukkan ke Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) sebelum ini dilaporkan semakin sihat. Menurut laporan BH Online, namun...

Dunia

Pada awal Januari lalu, seorang remaja perempuan Singapura diejek oleh sesetengah netizen kerana berkongsi video menzahirkan rasa gembira menerima beg berjenama pertamanya dari bapa...

Advertisement