Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Mulut Berbau & Malas Mandi Punca Angelina Jolie Tolak Babak Bercium Dengan Johnny Depp

Dalam filem Hollywood, adegan ciuman antara pelakon mungkin kelihatan sangat biasa dan ia bukanlah sesuatu babak yang melampau untuk dilakukan. Mereka haruslah bersikap profesional bagi menjayakan watak tersebut walaupun sudah mempunyai pasangan hidup atau sebagainya.

Bagaimanapun, tular dakwaan mengatakan aktres tersohor Hollywood, Angelia Jolie yang dikatakan enggan mencium Johny Depp ketika menjalani penggambaran filem berjudul The Tourist melainkan aktor itu menggunakan ubat kumur.

Menurut portal Fandomwire, Angelina yang juga sukarelawan UNHCR bertindak sedemikian kerana Depp menghadapi masalah nafas berbau sehingga menyukarkan dia memberi fokus dan kerjasama.

Selain itu, sikap Depp yang tidak mementingkan kebersihan diri juga merupakan penyebab dia enggan bertindak sedemikian.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Depp selalunya berbau kerana dia jarang mandi. Dia tidak begitu mementingkan kebersihan diri. Kebersihan diri bukanlah keutamaannya.
“Apabila Depp muncul untuk bekerja atau melancong, dia biasanya dalam keadaan buruk,”

Bagaimanapun, ada sumber mengatakan Depp akan bertukar sepenuhnya apabila dia tiba di set penggambaran.

“Dia akan menjadi pakar sepenuhnya jika dia muncul untuk kerja di set, tetapi itu tidak bermakna dia akan berkilat dan bersih. Gaya rambutnya, solekan dan kostum yang dipakai akan dilakukan oleh pihaknya terhadap penampilan dalam sesuatu naskah filem. Secara peribadi, dia cukup perwatakan.”

Menjawab isu tersebut, ramai peminat Johnny Depp membelanya. Segelintir daripada mereka menyatakan bahawa Depp merokok dan itu yang menyebabkan nafasnya tidak segar.

Sumber: Fandomwire

Advertisement. Scroll to continue reading.
+ posts

Berdiam tidak semestinya salah. Lantang tidak semestinya benar. Jaga hati, jangan sampai terguris perasaan.

Farah Nadia
Ditulis oleh Farah Nadia

Berdiam tidak semestinya salah. Lantang tidak semestinya benar. Jaga hati, jangan sampai terguris perasaan.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Pihak polis sedang memburu suspek yang dilaporkan mengugut mahu memukul salah seorang pelanggan di restoran makanan segera McDonald’s di Sungai Isap, Kuantan. Menerusi laporan...

Lokal

Gambar suspek terlibat dalam kejadian tembakan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) Terminal 1 telah diedarkan ke semua pintu masuk negara di utara...

Kolumnis

Persediaan umat Islam dalam menyambut kedatangan lebaran Aidilfitri yang berbaki tidak kurang dari seminggu merupakan detik yang sering menjadi keutamaan dalam setiap keluarga. Keterujaan...

Sosial

Seorang pelancong ‘mat salleh’ telah mengundang kecaman orang ramai kerana beranggapan bahawa rakyat Malaysia tidak bersikap ramah terhadapnya. Menerusi perkongsian @anthraxxx781 di akaun X,...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd