Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Mulut Berbau & Malas Mandi Punca Angelina Jolie Tolak Babak Bercium Dengan Johnny Depp

Dalam filem Hollywood, adegan ciuman antara pelakon mungkin kelihatan sangat biasa dan ia bukanlah sesuatu babak yang melampau untuk dilakukan. Mereka haruslah bersikap profesional bagi menjayakan watak tersebut walaupun sudah mempunyai pasangan hidup atau sebagainya.

Bagaimanapun, tular dakwaan mengatakan aktres tersohor Hollywood, Angelia Jolie yang dikatakan enggan mencium Johny Depp ketika menjalani penggambaran filem berjudul The Tourist melainkan aktor itu menggunakan ubat kumur.

Menurut portal Fandomwire, Angelina yang juga sukarelawan UNHCR bertindak sedemikian kerana Depp menghadapi masalah nafas berbau sehingga menyukarkan dia memberi fokus dan kerjasama.

Selain itu, sikap Depp yang tidak mementingkan kebersihan diri juga merupakan penyebab dia enggan bertindak sedemikian.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Depp selalunya berbau kerana dia jarang mandi. Dia tidak begitu mementingkan kebersihan diri. Kebersihan diri bukanlah keutamaannya.
“Apabila Depp muncul untuk bekerja atau melancong, dia biasanya dalam keadaan buruk,”

Bagaimanapun, ada sumber mengatakan Depp akan bertukar sepenuhnya apabila dia tiba di set penggambaran.

“Dia akan menjadi pakar sepenuhnya jika dia muncul untuk kerja di set, tetapi itu tidak bermakna dia akan berkilat dan bersih. Gaya rambutnya, solekan dan kostum yang dipakai akan dilakukan oleh pihaknya terhadap penampilan dalam sesuatu naskah filem. Secara peribadi, dia cukup perwatakan.”

Menjawab isu tersebut, ramai peminat Johnny Depp membelanya. Segelintir daripada mereka menyatakan bahawa Depp merokok dan itu yang menyebabkan nafasnya tidak segar.

Sumber: Fandomwire

Advertisement. Scroll to continue reading.

Farah Nadia
Ditulis oleh Farah Nadia

Berdiam tidak semestinya salah. Lantang tidak semestinya benar. Jaga hati, jangan sampai terguris perasaan.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Nasional

Kerajaan bersetuju melaksanakan Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) 3.0 dengan konsep dan format baharu di bawah Kementerian Pertahanan (MINDEF). Menteri Pertahanan, Datuk Seri Mohamed...

Spotlight

Ahli gusti profesional, John Cena mengumumkan akan bersara daripada sukan yang diminatinya, WWE pada tahun depan selepas dua dekad terlibat dalam gelanggang tersebut. Menerusi...

Lokal

Seramai 45 orang termasuk tujuh kanak-kanak dilaporkan terperangkap dalam kejadian kepala air ketika pertandingan memancing di sebuah kolam berhampiran Kampung Longob, Jalan Tandek, Kota...

Sukan

Harapan penerjun kebangsaan, Ooi Tze Liang tidak kesampaian apabila kem terjun negara gagal memperoleh slot tambahan daripada Akuatik Dunia untuk beraksi di Sukan Olimpik...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd