Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Miliki Saiz Kemaluan 9 Inci Jadi ‘Senjata’ Pete Davidson Pikat Hati Wanita?

Pelawak Jay Pharoah menganggap sahabat baiknya, Pete Davidson adalah kembarnya disebabkan mempunyai saiz kemaluan yang sama sepertinya.

Perkara tersebut didedahkan oleh Jay menerusi sebuah temu bual dengan memaklumkan, Pete pernah memberitahu saiz zakar kepadanya dan ia merupakan salah satu faktor untuk menarik perhatian wanita.

Bukan itu sahaja, Jay turut mendakwa itu adalah asbab mengapa Pete berjaya membuatkan aktor cantik dan terkenal seperti Ariana Grande, Kim Kardashian dan Kate Beckinsale tertarik dengannya.

“Pete ada sesuatu istimewa. Itulah Pete! Ia diwarisi. Saiznya sembilan inci,” ujarnya.
View this post on Instagram

Advertisement. Scroll to continue reading.

A post shared by Jay Pharoah (@jaypharoah)

Dalam pada itu, meskipun mempunyai keistimewaan yang mampu menarik perhatian wanita dengan kelebihan saiz zakar yang dimilikinya, Jay turut bersimpati terhadap Pete yang sering kecewa dalam hubungan percintaan.

“Pete, kamu boleh lakukan apa sahaja yang dikehendaki. Kami sentiasa menyokong. Dia memiliki segalanya dalam sebuah perhubungan. Dia seorang yang baik,” kata Jay lagi.

Sekadar info, Pete pernah menjalinkan hubungan bersama Kim namun, mereka telah berpisah pada Ogos lalu dan sehingga kini pelawak yang berusia 28 tahun itu masih belum ada pasangan lain.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: mStar

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Anggota polis berpangkat Lans yang didakwa menembak isterinya, Safsufarnisya Salleh, 27 dengan lebih dari lima tembakan meminta agar dibawa ke pusara allahyarham. Permintaan itu...

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Spotlight

Kereta pengarah dan penulis skrip filem kontroversi Mentega Terbang, Mohd Khairi Anwar Jailani serta pelakon karya tersebut disimbah cat dan bahan asid hari ini....

Advertisement