Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Masih cintakan Lesti Kejora, Rizky Billar tak mahu bercerai

Umum sedia maklum, pasangan selebriti Lesti Kejora dan Rizky Billar sudah pun tidak tinggal sebumbung gara-gara konflik yang telah berlaku dalam rumah tangga mereka.

Bukan itu sahaja, ada khabar angin mengatakan Rizky telah melafazkan cerai terhadap Lesti namun, perasaan sayang dan cintanya terhadap isterinya itu masih utuh di dalam hati.

Menurut anak guam Rizky iaitu Ade Erfil, dia memaklumkan Rizky tidak mahu menceraikan isterinya meskipun mahligai yang dibina mereka sedang dilanda kontroversi.

“Rizky tidak mahu menceraikan isterinya kerana mereka ada anak dan dia sangat mencintai isterinya,” katanya.

Jelasnya lagi, tiada bukti yang menunjukkan keganasan rumah tangga yang dilakukan oleh Rizky sebagaimana yang disebarkan oleh umum di dalam media sosial.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Mana buktinya? Perkara itu perlu dibuktikan untuk benar agar orang ramai tidak salah sangka. Dalam rumah tangga bergaduh itu perkara biasa dan akan berulang kali,” ujarnya.

Terdahulu, tular di laman sosial Rizky membaling bola snuker ke arah Lesti dan telah melafazkan talak satu ketika pertengkaran tersebut.

Sumber: Detik Hot (Muhammad Ahsan Nurrijal dan Dicky Ardian)

Nur Ain
Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) memaklumkan telah bersedia untuk menghadapi segala kemungkinan yang berlaku pada masa akan datang berhubung pandemik baharu termasuk ancaman penyakit...

Sosial

Seluruh rakyat Malaysia masih berasa hiba dengan pemergian anjing pengesan milik Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) dikenali sebagai Blake yang pernah diangkat menjadi ‘hero’ tragedi Batang...

Spotlight

Pemain bola sepak terkenal dunia, Neymar dipercayai kantoi berlaku curang dengan teman wanitanya yang sarat hamil apabila tular video dirinya sedang berparti di sebuah...

Sukan

Perlawanan antara Selangor FC dan Terengganu FC semalam berakhir dengan layangan kad merah daripada pengadil kepada pemain pertahanan import Selangor FC, Yazan Al-Arab. Memetik...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.