Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Masih cintakan Lesti Kejora, Rizky Billar tak mahu bercerai

Umum sedia maklum, pasangan selebriti Lesti Kejora dan Rizky Billar sudah pun tidak tinggal sebumbung gara-gara konflik yang telah berlaku dalam rumah tangga mereka.

Bukan itu sahaja, ada khabar angin mengatakan Rizky telah melafazkan cerai terhadap Lesti namun, perasaan sayang dan cintanya terhadap isterinya itu masih utuh di dalam hati.

Menurut anak guam Rizky iaitu Ade Erfil, dia memaklumkan Rizky tidak mahu menceraikan isterinya meskipun mahligai yang dibina mereka sedang dilanda kontroversi.

“Rizky tidak mahu menceraikan isterinya kerana mereka ada anak dan dia sangat mencintai isterinya,” katanya.

Jelasnya lagi, tiada bukti yang menunjukkan keganasan rumah tangga yang dilakukan oleh Rizky sebagaimana yang disebarkan oleh umum di dalam media sosial.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Mana buktinya? Perkara itu perlu dibuktikan untuk benar agar orang ramai tidak salah sangka. Dalam rumah tangga bergaduh itu perkara biasa dan akan berulang kali,” ujarnya.

Terdahulu, tular di laman sosial Rizky membaling bola snuker ke arah Lesti dan telah melafazkan talak satu ketika pertengkaran tersebut.

Sumber: Detik Hot (Muhammad Ahsan Nurrijal dan Dicky Ardian)

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Kumpulan Bunkface mempersembahkan lagu rasmi Malaysia Madani buat kali pertama dalam program dialog anak muda Temu Anwar di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala...

Sukan

Pemain badminton Indonesia, Syabda Perkasa, 21, dilaporkan meninggal dunia dalam satu nahas kemalangan yang berlaku di Pemalang, Jawa Tengah, pada awal pagi Isnin. Tragedi...

Spotlight

Penceramah bebas, Ustaz Azhar Idrus (UAI) yang dimasukkan ke Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) sebelum ini dilaporkan semakin sihat. Menurut laporan BH Online, namun...

Dunia

Pada awal Januari lalu, seorang remaja perempuan Singapura diejek oleh sesetengah netizen kerana berkongsi video menzahirkan rasa gembira menerima beg berjenama pertamanya dari bapa...

Advertisement