Connect with us

Hi, what are you looking for?

Indonesia

Masih cintakan Lesti Kejora, Rizky Billar tak mahu bercerai

Umum sedia maklum, pasangan selebriti Lesti Kejora dan Rizky Billar sudah pun tidak tinggal sebumbung gara-gara konflik yang telah berlaku dalam rumah tangga mereka.

Bukan itu sahaja, ada khabar angin mengatakan Rizky telah melafazkan cerai terhadap Lesti namun, perasaan sayang dan cintanya terhadap isterinya itu masih utuh di dalam hati.

Menurut anak guam Rizky iaitu Ade Erfil, dia memaklumkan Rizky tidak mahu menceraikan isterinya meskipun mahligai yang dibina mereka sedang dilanda kontroversi.

“Rizky tidak mahu menceraikan isterinya kerana mereka ada anak dan dia sangat mencintai isterinya,” katanya.

Jelasnya lagi, tiada bukti yang menunjukkan keganasan rumah tangga yang dilakukan oleh Rizky sebagaimana yang disebarkan oleh umum di dalam media sosial.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Mana buktinya? Perkara itu perlu dibuktikan untuk benar agar orang ramai tidak salah sangka. Dalam rumah tangga bergaduh itu perkara biasa dan akan berulang kali,” ujarnya.

Terdahulu, tular di laman sosial Rizky membaling bola snuker ke arah Lesti dan telah melafazkan talak satu ketika pertengkaran tersebut.

Sumber: Detik Hot (Muhammad Ahsan Nurrijal dan Dicky Ardian)

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Barat

Tanpa berselindung, pelakon filem Bride Wars iaitu Anne Hathaway mengakui berasa ketagih mahu melakukan aksi ranjang ketika berlakon. Ujar pelakon berusia 40 tahun, walaupun...

Barat

Pelik tapi benar, pelakon Julia Fox mendedahkan dia sangat obses dengan daun kering sehinggakan sanggup membuat baju daripada daun kering telah mencetuskan pelbagai reaksi...

Barat

Pelakon Jason David Frank yang terkenal dengan watak sebagai Tommy Oliver dalam siri televisyen popular era 90-an Power Rangers  dilaporkan meninggal dunia di usia...

Indonesia

Pelakon Indonesia, Marshanda atau nama sebenarnya Andriani Marshanda mendedahkan dia pernah memberikan segala dan sanggup membuat apa sahaja kepada teman lelaki atau suaminya demi...

Advertisement