Connect with us

Hi, what are you looking for?

Korea

Mahu Fokus Kepada Kerjaya Punca Park Minyoung Putus Dengan Bekas Kekasih

Bekas kekasih kepada pelakon korea Selatan terkenal, Park Min-young iaitu Kang Jong-hyun mendedahkan dia dan aktres itu mengambil keputusan untuk tidak lagi menjalin hubungan percintaan untuk memberi fokus kepada kerjaya pelakon tersebut dalam dunia hiburan.

Difahamkan, pada September lepas,  Dispatch telah berkongsi beberapa foto pelakon itu keluar bersama dengan Kang Jong-hyun yang juga merupakan pengerusi Bithumb salah satu bursa mata wang kripto terbesar Korea Selatan.

Namun begitu, beberapa hari kemudian agensi Park Min-young menjelaskan mereka sudah memutuskan hubungan dan spekulasi yang mengatakan aktres itu menerima wang daripada pengusaha itu adalah tidak benar sama sekali.

Malah, pada 12 Oktober lalu, Kang Jong-hyun sendiri menjelaskan khabar angin mengenai hubungannya antara Park Min-young semenjak ia menjadi tular di laman sosial.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Saya memang bertemu dengan Min-young pada 29 Oktober (semasa laporan dibuat). Saya tidak mahu merosakkan kerjaya lakonannya kerana saya.
“Dia sangat suka berlakon jadi kami memutuskan untuk berpisah. Saya tidak kisah bagaimana laporan ditulis tentang saya, tetapi saya tidak mahu dia disebut lagi,” katanya.

Jelasnya lagi, Kang Jong-hyun mengakui dia tidak pernah memberi sejumlah wang yang besar kepada Park Min-young malah, aktres itu yang sering memberikannya hadiah kepadanya sebelum ini.

Sumber: Kimchi Daily 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Barat

Tanpa berselindung, pelakon filem Bride Wars iaitu Anne Hathaway mengakui berasa ketagih mahu melakukan aksi ranjang ketika berlakon. Ujar pelakon berusia 40 tahun, walaupun...

Barat

Pelik tapi benar, pelakon Julia Fox mendedahkan dia sangat obses dengan daun kering sehinggakan sanggup membuat baju daripada daun kering telah mencetuskan pelbagai reaksi...

Barat

Pelakon Jason David Frank yang terkenal dengan watak sebagai Tommy Oliver dalam siri televisyen popular era 90-an Power Rangers  dilaporkan meninggal dunia di usia...

Indonesia

Pelakon Indonesia, Marshanda atau nama sebenarnya Andriani Marshanda mendedahkan dia pernah memberikan segala dan sanggup membuat apa sahaja kepada teman lelaki atau suaminya demi...

Advertisement