Connect with us

Hi, what are you looking for?

Barat

Kekal Aneh, Heidi Klum Ambil Masa 2 Tahun Siapkan Kostum Cacing

Pernah tampil memeragakan kostum Fiona iaitu watak utama dalam filem Shrek, model Amerika Syarikat iaitu Heidi Klum sekali lagi mencipta kelainan ketika hadir sebuah acara di New York, pada hari Isnin yang lalu.

Dalam acara tersebut, model berusia 49 tahun itu dilihat hadir dengan kostum Cacing bersama suaminya iaitu Tom Kaulitz. Tidak terkecuali, suaminya juga hadir dengan menggayakan kostum sebagai seorang pemancing di karpet merah.

“Saya hanya mahu berfikir di luar kotak dan buat sesuatu berlainan. Saya fikir, kita semua tahu akan cacing tanah. Dari situ idea itu datang,”katanya.

Katanya lagi, kostum cacing yang dipakainya itu mengambil masa dua tahun untuk siap sepenuhnya kerana ia melibatkan banyak pergerakan terutama di bahagian kepala dan ekor. Tidak dilupakan juga kostum tersebut perlulah mempunyai efek yang realistik.

Untuk pengetahun, Heidi Klum amat sinonim dengan fesyen luar biasa apabila tibanya sambutan hari Halloween kerana ada sahaja kejutan  diberikannya kepada media dan tetamu yang hadir.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Berikut antara beberapa kostum yang digayakan oleh Heidi Klum sepanjang dia hadir ke sambutan hari Halloween sehingga diangkat sebagai ikon segala kostum.

2019

Heidi Klum tampil sebagai alien sewaktu 20th Annual Halloween Party bersama suaminya yang ketika itu tampil dengan kostum sebagai seorang angkasawan dipenuhi dengan darah.

2018

Heidi Klum sebagai Princess Fiona bersama kekasihnya pada ketika itu yang memakai kostum Shrek.

2017

Heidi menggayakan kostum serigala jadian dari video ngeri Michael Jackson tahun 1982.

2016

Heidi menduplikasikan dirinya kepada lima orang ‘Heidi’ yang sama ketika sambutan parti Halloween anjurannya.

2015

2014

2013

Sebenarnya banyak lagi penampilan aneh yang digayakan oleh Heidi Klum ini seperti menjadi gorila dan lain-lain.

Sumber: Yahoo

Advertisement. Scroll to continue reading.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Barat

Seorang bekas Miss Croatia dikenali Ivana Knoll dikritik warganet kerana berpakaian tidak sopan di sekitar ibu kota Qatar, Doha pada minggu ini selepas dia...

Barat

Bekas pemain bola sepak Amerika Syarikat (AS), DaMarcus Beasley membuat sebanyak 126 penampilan untuk negaranya sejak tahun 2001 hingga 2017. Malah, dia juga pernah...

Barat

Penyanyi rap sensasi, Kanye West atau kini dikenali Ye sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila bekas pekerja mendedahkan dia pernah menunjukkan gambar bogel bekas isterinya,...

Indonesia

Penyanyi Indonesia, Tegar Septian meluahkan kekecewaan apabila sekali lagi menjadi mangsa tuduhan netizen apabila mereka mengatakan dia sering membazir masa keluar melepak. Tindakannya yang...

Advertisement