Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Elak Cemburu, Sunny Leone Berlakon Filem Dewasa Bersama Suami

Pernah terlibat dalam industri filem dewasa sebelum menjadi selebriti Bollywood, aktres Sunny Leone menganggap masa lampau dilaluinya itu sangat bermakna dan pengalaman mahal.

Disebabkan pengalaman itu jugalah dia bertemu dengan suami, Daniel Weber selain menghasilkan filem dewasa bersama-sama ketika menetap di Las Vegas.

“Kami bertemu dan jatuh cinta pandang pertama di sebuah kelab di Las Vegas. Ketika itu dia menetap dia Oman. Disebabkan jarak antara kami berdua jauh, maka kami banyak berhubung menerusi e-mel,”ujarnya.

Bagaimanapun, percintaan jarak jauh mereka itu terganggu berikutan kerjayanya sebagai bintang filem dewasa. Sunny berkata, Weber berasa cemburu apabila melihat dia beraksi ‘manja’ dalam filem dewasa.

Bagi mengelakkan Weber cemburu, aktres kelahiran Kanada itu mencadangkan agar Weber beraksi bersama dengannya dalam filem berkenaan.

Namun, sehinggalah pada tahun 2011, dia mana dia membuat keputusan untuk beralih arah ke dunia hiburan dengan meninggalkan filem ‘porno’ dan menyertai rancangan realiti Big Boss.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Penglibatannya dalam dunia hiburan Bollywood tidaklah seindah yang disangka kerana ramai mengecamnya ekoran kisah lampau sebagai pelakon filem dewasa.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Detik.com

Written By

Jadi diri sendiri

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Anggota polis berpangkat Lans yang didakwa menembak isterinya, Safsufarnisya Salleh, 27 dengan lebih dari lima tembakan meminta agar dibawa ke pusara allahyarham. Permintaan itu...

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Spotlight

Kereta pengarah dan penulis skrip filem kontroversi Mentega Terbang, Mohd Khairi Anwar Jailani serta pelakon karya tersebut disimbah cat dan bahan asid hari ini....

Advertisement