Connect with us

Hi, what are you looking for?

India

Elak Cemburu, Sunny Leone Berlakon Filem Dewasa Bersama Suami

Pernah terlibat dalam industri filem dewasa sebelum menjadi selebriti Bollywood, aktres Sunny Leone menganggap masa lampau dilaluinya itu sangat bermakna dan pengalaman mahal.

Disebabkan pengalaman itu jugalah dia bertemu dengan suami, Daniel Weber selain menghasilkan filem dewasa bersama-sama ketika menetap di Las Vegas.

“Kami bertemu dan jatuh cinta pandang pertama di sebuah kelab di Las Vegas. Ketika itu dia menetap dia Oman. Disebabkan jarak antara kami berdua jauh, maka kami banyak berhubung menerusi e-mel,”ujarnya.

Bagaimanapun, percintaan jarak jauh mereka itu terganggu berikutan kerjayanya sebagai bintang filem dewasa. Sunny berkata, Weber berasa cemburu apabila melihat dia beraksi ‘manja’ dalam filem dewasa.

Bagi mengelakkan Weber cemburu, aktres kelahiran Kanada itu mencadangkan agar Weber beraksi bersama dengannya dalam filem berkenaan.

Namun, sehinggalah pada tahun 2011, dia mana dia membuat keputusan untuk beralih arah ke dunia hiburan dengan meninggalkan filem ‘porno’ dan menyertai rancangan realiti Big Boss.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Penglibatannya dalam dunia hiburan Bollywood tidaklah seindah yang disangka kerana ramai mengecamnya ekoran kisah lampau sebagai pelakon filem dewasa.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Detik.com

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Barat

Seorang bekas Miss Croatia dikenali Ivana Knoll dikritik warganet kerana berpakaian tidak sopan di sekitar ibu kota Qatar, Doha pada minggu ini selepas dia...

Barat

Bekas pemain bola sepak Amerika Syarikat (AS), DaMarcus Beasley membuat sebanyak 126 penampilan untuk negaranya sejak tahun 2001 hingga 2017. Malah, dia juga pernah...

Barat

Penyanyi rap sensasi, Kanye West atau kini dikenali Ye sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila bekas pekerja mendedahkan dia pernah menunjukkan gambar bogel bekas isterinya,...

Indonesia

Penyanyi Indonesia, Tegar Septian meluahkan kekecewaan apabila sekali lagi menjadi mangsa tuduhan netizen apabila mereka mengatakan dia sering membazir masa keluar melepak. Tindakannya yang...

Advertisement