Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Disney Batalkan Projek Pirates Of The Caribbean Lakonan Margot Robbie

Pelakon Margot Robbie yang dikatakan menjadi watak utama dalam filem Pirates of the Caribbean (POTC) nampaknya tidak kesampaian apabila projek itu dikatakan telah dibatalkan oleh Disney.

Ujar Margot menerusi sebuah bersama bersama Vanity Fair,  filem female-focused Pirates of the Caribbean sudah membuat perbincangan akhir namun, tiada kata putus yang dilakukan sama ada mahu meneruskan atau tidak.

“Kami mempunyai idea untuk hasilkan filem ini di mana perempuan akan memegang peranan utama; sebuah filem yang baharu (tidak mempunyai hubungan dengan filem POTC sebelum ini) dan ia sangat menarik.
Tetapi saya rasa mereka (Disney) tidak mahu hasilkannya,” kata Margot.

Dua tahun lepas, tersebar satu khabar angin dimana Margot akan membintangi siri POTC dimana penulis skrip adalah Birds Of Prey, Cristina Hodson.

Dalam filem itu yang memperkenalkan perempuan akan memegang watak utama berbanding siri POTC sebelum ini, ia akan membawa satu jalan cerita dan watak yang baharu untuk disajikan kepada umum.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sekadar info, nama Johnny Depp sangat sinonim dalam filem POTC dimana dia telah memegang watak Jack Sparrow yang merupakan watak utama dalam filem tersebut.

Malah, penglibatan Johnny Depp dalam 5 filem POTC telah berjaya membuat kutipan seluruh dunia USD4.524 bilion. Persoalannya, mampu kah POTC diteruskan tanpa ‘tiang’ utama iaitu Johnny Depp?

Sumber: Vocket (Azam A)

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Kumpulan Bunkface mempersembahkan lagu rasmi Malaysia Madani buat kali pertama dalam program dialog anak muda Temu Anwar di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala...

Sukan

Pemain badminton Indonesia, Syabda Perkasa, 21, dilaporkan meninggal dunia dalam satu nahas kemalangan yang berlaku di Pemalang, Jawa Tengah, pada awal pagi Isnin. Tragedi...

Spotlight

Penceramah bebas, Ustaz Azhar Idrus (UAI) yang dimasukkan ke Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) sebelum ini dilaporkan semakin sihat. Menurut laporan BH Online, namun...

Dunia

Pada awal Januari lalu, seorang remaja perempuan Singapura diejek oleh sesetengah netizen kerana berkongsi video menzahirkan rasa gembira menerima beg berjenama pertamanya dari bapa...

Advertisement