Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Baru Sebulan Berkenalan, Agensi Sahkan Lee Jae Wook & Karina Aespa Bercinta!

Baru sebulan berkenalan, pelakon terkenal dari Korea Selatan iaitu Lee Jae Wook dan ahli kumpulan Aespa, Karina dilaporkan sedang hangat bercinta.

Spekulasi tersebut disahkan oleh agensi kedua-dua selebriti tersebut iaitu SM Entertainment dan C-JeS Studios selepas berita tersebut dilaporkan secara ekslusif oleh Dispatch, hari ini.

“Benar. Mereka berdua dalam fasa berkenalan antara satu sama lain,”menurut kenyataan agensi Karina, SM Entertainment.

Lee Jae Wook & Karina Aespa Bercinta

Kedua-dua selebriti itu menjalinkan hubungan selepas mereka bersama-sama menghadiri satu pertunjukan fesyen jenama terkenal, Prada di Milan, Itali pada 14 Januari lalu.

Meskipun mereka berdua dilaporkan sibuk, namun Lee Jae Wook dan Karina Aespa sempat meluangkan masa bersama di Seoul, Korea dan Milan, Itali.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Lee Jae Wook & Karina Aespa Bercinta

Artikel lain: Jisoo Blackpink, Ahn Bo-Hyun Berpisah Selepas 2 Bulan Umum Bercinta

Menurut laporan, Karina yang tinggal di bilik asrama Aespa yang disediakan oleh agensinya sempat berjumpa dan meluangkan masa bersama dengan Lee Jae Wook.

Lee Jae Wook & Karina Aespa Bercinta

Malah, ada sumber mengatakan mereka seringkali terlihat kereta Karina di kawasan perumahan aktor drama Alchemy of Souls.

Sumber: Naver

Advertisement. Scroll to continue reading.
+ posts

Berdiam tidak semestinya salah. Lantang tidak semestinya benar. Jaga hati, jangan sampai terguris perasaan.

Farah Nadia
Ditulis oleh Farah Nadia

Berdiam tidak semestinya salah. Lantang tidak semestinya benar. Jaga hati, jangan sampai terguris perasaan.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Dunia

Pengkritik Islam dan pelarian Iraq, Salwan Momika dilaporkan telah meninggal dunia dan mayatnya dijumpai di Norway pada Selasa lalu. Menurut laporan The Economic Times,...

Lokal

Aktivis dari Sabah dan Sarawak menggesa lima individu, termasuk Ketua Pemuda UMNO iaitu Dr Muhamad Akmal Saleh dilarang memasuki negeri itu kerana didakwa meningkatkan...

Sosial

Pempengaruh dan usahawan terkenal, Khairul Aming membuktikan kehebatannya sebagai anak Malaysia apabila dia dikenali oleh tukang masak di London. Menerusi satu perkongsian TikTok @christhechindian,...

Sosial

Seorang wanita ‘omputeh’ dakwa rakyat Malaysia dilayan teruk di Korea Selatan dan sangat berbeza dengan cara orang dari negara barat dilayan. Menerusi satu perkongsian...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd