Connect with us

Hi, what are you looking for?

Indonesia

Akui ‘Dihamili’ 16 kali, Cerita Penyanyi ‘Sulit Lupakan Rehan’ Buat Ramai Pening

Jika anda pengguna media sosial, sudah tentu terdengar orang ramai sibuk bercerita atau menyanyikan lagu ‘begitu sulit lupakan Rehan’ sehingga suara wanita terbabit terngiang-ngiang di telinga.

Selepas video dan lagunya tular, wanita dikenali sebagai Intan Lembata Bunting telah dipanggil ke stesen televisyen Indonesia dan bercerita siapakan sebenarnya ‘Rehan’ apabila namanya kerap diucapkan dan dimasukan dalam lirik lagu milik The Junas bertajuk Cukup Dikenang Saja.

Kali pertama jumpa ‘Rehan’ di hutan

Disebabkan dirinya viral selepas video TikTok berkenaan tersebar meluas, dia telah dipanggil ke beberapa podcast untuk berkongsi kisahnya bersama ‘Rehan’.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Menerusi potongan video yang dimuat naik ke @_podcastindonesia, Intan Lembata Bunting telah bercerita bagaimana dia bertemu dengan ‘Rehan’.

@_podcastindonesia

19.57 #podcast #intanlembata #raihan #anggacandra #viral

♬ suara asli – Powerengers bunting – Intan Lembata bunting

Jagung dan pokok menjadi saksi

Menurutnya, dia telah tertidur di dalam hutan sewaktu menanam jagung dan bermimpi lelaki terbabit yang sama sekali tidak pernah dikenalinya di alam nyata.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Dia juga menyatakan yang badannya yang berisi itu bukanlah disebabkan berat badan berlebihan tetap ‘dihamili’ sebanyak 16 kali oleh ‘Rehan’.

@_podcastindonesia

Raihan mana raihan #podcast #intanlembata #raihan #anggacandra #viral

♬ suara asli – Powerengers bunting – Intan Lembata bunting

Auto berdekah tengok dia merepek

Halusinasi yang dikongsikan wanita terbabit benar-benar membuatkan netizen pening dan keliru sama ada ceritanya itu sahih ataupun tidak.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Namun kebanyakan mereka sedar bahawa apa yang dikongsikan adalah satu khayalannya sahaja lebih-lebih lagi sewaktu dia becerita tentang dirinya yang hamil anak kepada lelaki yang amat dicintainya itu.

Banyak sangat tengok sinetron

Nasib dia tak mimpi jagung

Dunia khayalan dunia impian

 

Sumber: TikTok @_podcastindonesia

Advertisement. Scroll to continue reading.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Barat

Tanpa berselindung, pelakon filem Bride Wars iaitu Anne Hathaway mengakui berasa ketagih mahu melakukan aksi ranjang ketika berlakon. Ujar pelakon berusia 40 tahun, walaupun...

Barat

Pelik tapi benar, pelakon Julia Fox mendedahkan dia sangat obses dengan daun kering sehinggakan sanggup membuat baju daripada daun kering telah mencetuskan pelbagai reaksi...

Indonesia

Pelakon Indonesia, Marshanda atau nama sebenarnya Andriani Marshanda mendedahkan dia pernah memberikan segala dan sanggup membuat apa sahaja kepada teman lelaki atau suaminya demi...

Indonesia

Pelakon terkenal Indonesia, Nyimas Khodijah Nasthiti Adinda atau lebih dikenali sebagai Dinda Hauw berkongsi perkembangan kandungan anak keduanya kini dalam keadaan baik. Menerusi perkongsian...

Advertisement