Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Tebus Kesalahan Mencuri, Dwayne Johnson Beri Coklat Snickers Secara Percuma

Baru-baru ini, bintang Hollywood popular, Dwayne Johnson mendedahkan dia mahu tebus kembali kesalahannya yang pernah mencuri coklat pada usia 14 tahun lalu dengan memborong semua coklat di sebuah kedai serbaneka di Los Angeles, Amerika Syarikat.

Menceritakan kembali kejadian tersebut, dia memaklumkan pada ketika itu dia bersama rakan yang lain mencuri coklat jenama Snickers disebabkan tidak mempunyai wang di sebuah kedai serbaneka.

Ujarnya lagi, dia bertindak sedemikian kerana gemar akan coklat jenama tersebut namun terpaksa jadi panjang tangan setiap kali datang ke kedai itu.

“Saya sukakan coklat Snickers, tetapi saya tidak mempunyai wang untuk membelinya. Jadi saya mencuri coklat itu setiap kali pergi ke kedai serbaneka tersebut,” katanya.

Kesal akan tindakannya itu, pelakon yang berusia 50 tahun tersebut telah memborong kesemua coklat jenama Snickers di sebuah kedai serbaneka bagi menebus kesalahannya.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Saya beli semua sebab rasa bersalah dan sekarang saya sudah mempunyai wang untuk membeli semua coklat tersebut,” jelasnya lagi.

Bukan itu sahaja, selepas memborong kesemua coklat, dia akan memberikan coklat Snickers tersebut secara percuma kepada pelanggan yang datang ke kedai itu.

Sumber: Kosmo (Mohammad Shahemy Azmi)

Nur Ain
Ditulis oleh Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Nasional

Kerajaan bersetuju melaksanakan Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) 3.0 dengan konsep dan format baharu di bawah Kementerian Pertahanan (MINDEF). Menteri Pertahanan, Datuk Seri Mohamed...

Spotlight

Ahli gusti profesional, John Cena mengumumkan akan bersara daripada sukan yang diminatinya, WWE pada tahun depan selepas dua dekad terlibat dalam gelanggang tersebut. Menerusi...

Lokal

Pasangan suami isteri yang juga merupakan pempengaruh media sosial telah ditahan dan direman Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) pada Rabu. Memetik laporan Berita Harian,...

Lokal

Seramai 45 orang termasuk tujuh kanak-kanak dilaporkan terperangkap dalam kejadian kepala air ketika pertandingan memancing di sebuah kolam berhampiran Kampung Longob, Jalan Tandek, Kota...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd