Connect with us

Inspirasi

Wanita Lihat Sendiri Susah Suami, Lelaki Buat 2 Kerja Demi Sara Keluarga

Tanggungjawab seorang lelaki akan bertambah apabila diri mereka sudah berumah tangga, bersama pilihan hatinya. Sebagai ketua kepada kepada isteri dan anak-anak, mereka ini pastinya akan berikan yang terbaik buat keselesaan keluarga tersayang.

Namun disebalik kudrat lelaki ini, pastinya ada tulang belakang iaitu si isteri yang sedia memberikan pertolongan dan sanggup bersusah payah untuk membina hidup demi kesenangan bersama.

Siang kerja dekat zoo, malam jadi rider Foodpanda

Seorang isteri berkongsikan kisah tentang usaha suaminya, yang sanggup mengerah kudrat demi kesenangan mereka sekeluarga. Lebih mengagumkan, suaminya itu melakukan dua kerja pada setiap hari.

Rutin harian suaminya ini akan bermula dengan melakukan tugasan di zoo dan berlengah serta rehat panjang, suaminya itu akan keluar bekerja sebagai rider Foodpanda.

Ikut suami pergi buat dua kerja!

Malah, menjadi pujian apabila wanita ini akan turut mengikuti suaminya itu pergi kerja sewaktu dia sedang bercuti. Jelasnya lagi, dengan cara ini akan mengajar seseorang untuk lebih menghargai sesuatu setelah penat lelah berusaha.

Advertisement

Nak kahwin muda boleh, tapi jangan lepas tangan

Semoga korang murah rezeki

Melihat kegigihan pasangan ini, ramai yang dilihat meninggalkan kata-kata semangat diruangan komen. Malah, ada juga yang terinspirasi untuk mencari pasangan yang memahami seperti mereka berdua.

Untung dapat pasangan memahami…

Suami yang baik hanya untuk wanita yang baik!

Doakan korang sentiasa bahagia

Orang yang rajin selalu murah rezeki!

Sumber: Twitter.

Continue Reading
Advertisement

Trending