Connect with us

WOW

Wajah2 Suci Pemuda Tahfiz Buat Video TikTok, Bikin Jiwa Para Gadis Meronta2

Semenjak PKP dan perintah berkuarantin dijalankan di dunia, rata-rata penduduk menghabiskan masa mereka dengan pelabgai aktiviti termasuklah melayari media sosial sepanjang masa.

Malah, pengunaan aplikasi TikTok juga dilihat makin mendapat sambutan hangat dan pelbagai jenis video yang trending telah menjadi ikutan hampir selurah penduduk di dunia. Tidak dinafikan, TikTok juga mengandungi pelbagai kandungan intelektual dan bukan sekadar hiburan semata-mata.

Pemuda2 tahfiz malu2 buat TikTok raih perhatian!

Di Twitter, sebuah video TikTok yang memaparkan sekumpulan pemuda tahfiz tersipu-sipu malu telah berjaya meraih perhatian netizen. Wajah mereka yang suci dan polos merupakan tarikan utama yang menyebabkan kebanyakan anak gadis di Twitter menjadi begitu teruja melihat video berkenaan.

Pemuda-pemuda tahfiz ini dikatakan merupakan rakyat Thailand dan video meraih sebanyak 222,400 ribu tontonan di laman Twitter.

“Sudi ke bermadu?”

Sudah pastinya, ruangan komen dipenuhi dengan kata-kata pujian daripada para gadis diluar sana. Malah, ramai juga yang berseloroh dan berharap agar dikurniakan jodoh sedemikian rupa.

Sejuk betul mata memandang!

Tak perlu filter, muka masing2 suci bersih…

Semoga permata2 ni sentiasa dalam jagaan…

Ni yang sepatutnya jadi idola…

Sumber: Twitter.

Continue Reading
Advertisement

Trending