Connect with us

WTF

Umur Dah 24 Tahun, Pelakon Ini Masih Hisap Susu Dalam Botol

Walaupun sudah meningkat dewasa, pasti ada dalam kalangan kita, mempunyai tabiat masa kecil yang sampai sekarang masih tak boleh nak tinggal.

Seperti pelakon daripada Indonesia, Anya Geraldine, 24, yang mendedahkan bahawa dirinya masih meneruskan tabiat menghisap susu dari botol, seperti bayi kecil.

Masih hisap botol susu

Pendedahan itu dikongsi oleh pelakon itu sendiri menerusi akaun Twitter, selepas memuat naik foto memaparkan dia sedang baring di atas katil sambil menghisap botol susu.

Mak ayah dah larang

Kata Anya, dia memang tak boleh tinggal botol susunya walaupun dah banyak kali dilarang oleh ibu bapa, sampai kena buang semua botol susu di rumahnya.

“Ceritanya, apabila saya sudah berada dalam kelas 6, saya diminta berhenti menyusu botol oleh ibu bapa. Semuanya (botol susu) terus dibuang, dan akhirnya kembali menyusu botol sewaktu di kolej…”

Susah nak buang tebiat tu

Malah di usia 24 tahun ini, pelakon cantik itu tetap minum guna botol, namun jika ibu bapanya datang ke rumah dia sudah bersedia membeli yang baru kerana pasti akan dibuang lagi.

Advertisement

Anya sendiri pun tidak tahu mengapa sangat sukar dia mahu membuang tabiat tu. Pelik-pelik betul, lepas ni agaknya kalau dah ada bayi sendiri mesti berebut botol susu dengan anak.

Sumber : Harian Metro & Anya Geraldine

Continue Reading
Advertisement

Trending