Connect with us

WOW

Tular Suka Makan Sabun, Kini Dicemburui Ramai Dapat Pakwe Mat Salleh

Anati Ali

Published

on

Bagi yang suka melayan video makan-makan ataupun lebih popular dengan perkataan “mukbang”, pasti sudah kenal dengan dengan Helen Junet atau lebih dikenali sebagai Ratu Kuman.

Ratu Kuman ini sering kali tular dilaman sosial terutamanya Facebook, kerana sering memuat naik video unboxing dan makan sabun yang berlainan jenis! Selain sabun, dia juga mengejutkan ramai dengan videonya yang sedang makan foundation!

View this post on Instagram

Enak banget

A post shared by ISTRI IDAMAN PARA PERJAKA (@helenjunet) on

Wow! Tak sangka pulak…

Sekali lagi, Ratu Kuman yang kini sedang menetap di Sydney, Australia telah mengejutkan netizen terutamanya para gadis-gadis dengan show off teman lelakinya di laman Twitter.

Pelbagai pandangan telah dilemparkan kepada menerusi ruangan komen di akaun Twitternya itu.

Bahagia sangat ni…

Ramai juga yang menyangkakan lelaki berkenaan hanyalah teman rapatnya sahaja. Namun, sekali lagi Ratu Kuman ini telah memuat naik gambar bersama teman lelaki dengan lebih mesra.

Banyak jugak pertikaian…

Banyak komen dan yang diterima oleh Ratu Kuman, yang rata-ratanya cemburu kerana dia mempunyai teman lelaki yang sangat kacak. Namun, dia tetap membalas komen-komen berkenaan dengan positif.

“Kalau dia boleh ada boyfriend, kenapa bukan saya?”. Tulis netizen.

“Korang gelak-gelak, tapi bf dia..”

 

Siap kongsi tips dapat pakwe Mat Salleh!

Ramailah pulak makan sabun lepas ni…

Haters kata ni edit je…

Ramai betul tak boleh terima kenyataan!

Sebab tu jangan heran, kalau orang yang berperangai pelik dapat sesuatu yang orang lain tak ada. Mungkin, keganjilan tersebut yang menjadi satu daya penarik untuk mereka yang tak ada dalam diri orang lain

Sumber: Ratu Kuman.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending