Connect with us

WOW

Alahan Kehamilan Bikin Muka ‘Hodoh’, Ibu Makin Berseri2 Lepas Lahirkan Anak

Setiap wanita mempunyai tahap-tahap alahan mereka yang tersendiri terutamanya sewaktu diawal kehamilan. Bahkan lebih menarik lagi, alahan ini juga turut dirasai oleh sesetangah para suami diluar sana.

Salah seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Amma Malik, berkongsikan keadaan dirinya sewaktu dirinya berada di frasa awal kehamilan. Alahan yang dialami oleh Amma Malik ini dilihat agak lain dari kebiasaan dan menyebabkan penampilan dirinya jauh beza daripada kebiasaannya.

Bukan mamak, bukan sebab produk!

Alahan yang dialami oleh Amma Malik ini sedikit aneh apabila raut wajahnya berubah serta merta. Bahkan, kulit mukanya berubah jadi gelap dan mengembang semasa mengandungkan cahaya mata mereka akibat daripada alahan yang dihidapi.

Ini alahan masa mengandung…

Sedikit demi sedikit dah kembali ke bentuk asal

Jelasnya ringkas, walaupun kesan dari alahan tersebut sudah makin hilang dan pulih namun dia tetap hilang keyakinan diri akibat daripada kritikan yang diterima daripada orang sekeliling.

Namun, Amma Malik dilihat berjaya membuatkan ramai masih terpegun dengan kejelitaan selepas memuat naik kondisi wajahnya yang terkini.

Advertisement

Ramai yang dilihat meninggalkan pujian dan sokongan di ruangan komen agar wanita tetap kuat memempuhi ujian yang menimpa dirinya.

Sumber: Facebook.

Continue Reading
Advertisement

Trending