Connect with us

Infozon

Tertekan Hidup Makin Susah, Suami Gantung Diri Selepas Bunuh Isteri

Hidup semasa dialam perkahwinan semamangnya indah. Namun, ia amat memerlukan kerjasama yang kuat antara pasangan untuk menguruskan kehidupan berumah tangga terutamanya selepas mempunyai anak.

Dalam sesebuah keluarga, pastinya akan dilanda badai yang tersendiri. Pelbagai masalah sudah semestinya akan timbul dan kewangan adalah perkara utama yang sering membelenggu pasangan suami isteri.

Gantung diri selepas bunuh isteri

Di Indonesia, sepasang suami isteri dijumpai tidak bernyawa di sekitar kediaman mereka. Pada awalnya, si isteri oaotu khadijah ditemui mati di bilik tidur dan mukanya penuh dengan kesan luka akibat dipukul menggunakan objek tumpul.

Wanita ini dipercayai mati akibat dibunuh oleh suaminya sendiri.

 

Advertisement

Mayat dalam bilik tidur dengan kesan luka dimuka

Jumpa mayat suamiĀ  tergantung 2km dari lokasi kejadian!

Mayat si suami pula dijumpai tergantung di sekitar kawasan rumah mereka. Mereka mempercayai kejadian berpunca daripada tekanan hidup dan masalah kewangan yang mereka hadapi.

Pasangan ini sering kali menerima bantuan bekalan makanan semenjak penularan wabak COVID-19 ini. Pencarian rezeki mereka semakin terjejas akibat wabak COVID-19 ini, namun tiada siapa yang menyangka kehidupan mereka berdua ini akan berakhir dengan tragis.

Walau bagaimanapun, kejadian kematian pasangan suami isteri ini dan punca sebenar masih dalam siasatan pihak berkuasa tempatan.

Sumber: Detik.

Advertisement

Story (dicyduk!)

Continue Reading
Advertisement

Trending