Connect with us

Sponsored Content

Teknologi Berasaskan Rangkaian 5G Pertama Diperkenalkan Oleh Vivo

Semua pasti tahu, sebelum ini pihak Vivo telah mengeluarkan telefon pintar Vivo V15 dan V15 Pro. Keluaran berkenaan menonjolkan fungsi utamanya di mana dapat menangkap gambar dengan jelas walaupun kurang pencahayaan. Jadi, tak mustahil kalau korang boleh ambil gambar bintang dengan jelas!

Kali ini, sekali lagi Vivo telah buat satu kejutan dengan menghasilkan innovasi berteknologi 5G yang pertama oleh mereka. Di Mobile World Congress Shanghai 2019 (MWC), Vivo telah memperkenalkan telefon pintar Vivo NEX 5G dan kaca mata AR (Glass AR).

Innovasi teknologi 5G pertama oleh Vivo!

Dengan kewujudan telefon pintar Vivo NEX 5G dan kaca mata AR (AR Glass), pihak Vivo menjanjikan satu pengalaman hebat oleh revolusi 5G yang unggul.

Bukan setakat tu sahaja, Vivo juga menyediakan perisian berdasarkan rangkaian dan teknologi 5G! Antara aplikasi 5G yang disediakan oleh Vivo adalah 5G Cloud Game, 5G Screen Mirroring dan EasyShare. So, korang tak perlu susah payah nak download sebab sudah tersedia tau.

Pasti buatkan gamer tergila-gila!

Telefon pintar 5G Vivo ini memberikan pilihan kepada korang untuk menukar dan memilih aplikasi mengikut kesesuaian. Oleh itu gamer di luar sana, boleh menjadikan smartphone 5G sebagai controller untuk game korang tau!

Advertisement

Tapi, kalau anda jenis sibuk dan bekerjaya, telefon pintar 5G ini boleh juga ditukarkan menjadi keyboard!

Kehebatan gabungan AR dan 5G!

Kaca mata AR (AR Glass) Vivo ini dilengkapi dengan ciri-ciri yang menyokong paparan dwi-skrin serta teknologi 6DoF. Paling menarik, cara penggunaannya amat mudah iaitu hanya perlu menyambungkannya ke telefon pintar 5G.

Kaca mata AR Vivo ini boleh disesuaikan dengan aplikasi yang pelbagai fungsi seperti mobile office, permainan AR, video definisi tinggi 3D, facial recognition dan object recognition. 

 Life changing dengan revolusi teknologi 5G oleh Vivo.

Pastikan korang tunggu keluaran seterusnya ini dari Vivo tau!

Kalau nak tahu maklumat yang lebih lanjut, korang boleh layari Facebook Vivo ataupun singgah ke Vivo Store.

Advertisement

Segala maklumat boleh dapati di sini:

 

Story (dicyduk!)

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending