Connect with us

Infozon

Tak Pakai Produk Di Pasaran! Wajah ‘Breakout’ Jadi ‘Flawless’ Dalam Masa 8 Bulan

Tedapat pelbagai tips telah dikongsi bagi yang tular di laman media sosial bagi menyelesaikan masalah muka ‘breakout’. Ada yang mengambil masa bertahun lamanya, namun ada juga hanya beberapa bulan bagi melihat perubahan pada wajah mereka.

Baru-baru ini, seorang pengguna Twitter @wmawadullah berkongsi cara untuk menghilangkan jerawat penuh menggerutu yang dilakukan dalam masa lapan bulan sahaja sebelum mendapat kulit penuh ‘flawless’.

Sebelum & selepas

Menurut lelaki itu, dia telah mencuba pelbagai jenis produk penjagaan kulit wajah terkenal di pasaran sebelum mengambil keputusan untuk mendapatkan rawatan di klinik swasta.

“Doktor kata baik pergi hospital kerajaan”

Langkah untuk buat temujanji dengan pakar di hospital :

Dapat 4 jenis ubat :

Ubat pil, pencuci & krim

Bagi yang mempunyai masalah ‘breakout’ lebih teruk, dinasihatkan agar terus berjumpa dengan pakar daripada membazir untuk membeli pelbagai produk penjagaan kulit.

“Tu je yang dirawat selama 8 bulan”

Kalau dah habis pun, boleh dapat lagi kat hospital

Sumber : wmawadullah 

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending