Connect with us

WTF

“Sumpah Saya Nampak!” – Pemuda Trauma Selepas Dakwa Terjumpa ‘Alien’ Bentuk Mentadak

Seorang penunggang basikal mendakwa berjaya melarikan diri dari makhluk asing yang khabarnya kelihatan seperti mentadak setinggi tujuh kaki dan sempat melakar gambar makhluk asing tersebut.

Kejadian aneh yang berlaku di Warwick, United Kingdom itu telah membabitkan seorang pemuda bernama Paul Froggatt yang berusia 26 tahun telah menegaskan dirinya tidak mengambil sebarang minuman keras atau dadah ketika melihat situasi tersebut.

Menerusi laporan Daily Star, pekerja kilang makanan anjing itu telah terjatuh dari basikal selepas bertembung dengan dakwaan makhluk asing yang pelik itu ketika dalam perjalanan pulang ke rumah.

Selepas insiden berkenaan berlaku, Paul mengalami trauma dan kesukaran untuk tidur selepas berbasikal di kawasan kejadian setelah tamat 12 jam bekerja di kilang tersebut.

“Pada jam lima pagi waktu hari kejadian, saya mengayuh basikal sewaktu pulang dari tempat kerja dan ternampak sesuatu yang ganjil di langit, bewarna jingga dan bersinar,” ujarnya.

Selain itu, dia juga turut bersumpah bahawa makhluk asing tersebut mengekorinya sepanjang perjalanan tetapi dia hanya menganggap itu hanyalah perasaanya sahaja.

Advertisement

Sumber: Daily Mail

Continue Reading
Advertisement

Trending