Connect with us

WTF

“Stress” Buang Air Merata2, Isteri Bertindak Membedil Suami OKU Guna Tongkat

Tidak semua orang diberi kekuatan dan ketabahan untuk menjaga insan-insan yang istimewa ini. Kerenah insan istimewa ini semenangnya memerlukan kesabaran dan keperihatian yang sangat tinggi.

Baru-baru ini, tular di laman Twitter, bingkisan video yang berdurasi lebih 2 minit yang memaparkan kekejaman seorang isteri yang bertindak memukul suaminya dengan menggunakan sebantang tongkat.

Sangat tak berperikemanusian!

Menurut laporan lain, si mangsa (suaminya) kini sedang jatuh sakit dan menghidap penyakit strok dan alzheimer. Disebabkan itu, mangsa harus diberikan perhatian dan rawatan yang rapi kerana dia sudah tidak mampu untuk berkelakuan seperti dahulu (normal).

Mangsa yang dikenali sebagai Howard yang berusia 64 tahun hanya dijaga oleh isterinya sahaja.

Buang air besar dalam seluar!

Isteri Howard yang dikenali sebagai Juliana, dilihat terlampau berang dan penat dengan kerenah suaminya yang membuang air dimerata-rata tempat.

Malah video yang tersebar tersebut diramkan sendiri oleh Juliana semasa kejadian itu terjadi di ruang tamu di kediaman mereka.

Nak cerai boleh, tapi ada syarat

Juliana turut meluahkan hasratnya untuk berpisah dengan Howard. Namun, jika mereka berdua berpisah Juliana menuntut hak pampasan sebanyak 1 Miliar Rupiah (RM295,000).

Jiran buat laporan pada pihak berkuasa

Setelah meluahkan ketidakpuasan hatinya, Jualiana bertindak memukul suami kurang upayanya dengan bertalu-talu. Sehingga, jeritan suaminya itu didengari oleh jiran-jiran mereka.

 

Disebabkan itu, pihak berkuasa telah datang ke rumah mereka untuk mengetahui penerangan lanjut tentang aduan yang telah dibuat oleh jiran tetangga. Howard kemudiannya dibawa pulang oleh ahli keluarganya yang lain.

Sumber:Daniel HT, Detik

Continue Reading
Advertisement

Trending