Infozon
Siapa Garis Tangan Dia Bentuk M, Ketahui Makna Disebalik Garis Tersebut. Yang N Dan K Anda Tak Terlibat Ye

Cuba anda lihat permukaan tapak tangan anda sekarang. Setiap orang mempunya garis tapak tangan yang berbeza-beza. Garis-garis di tapak tangan ini dipercayai menggambarkan keperibadian dan juga nasib tentang kehidupan seseorang.
Walaupun bunyinya kedengaran aneh, sejak zaman-zaman, para peramal atau penilik nasib menggunakan garis-garis ini untuk meramalkan status kewangan, kesihatan, watak dan jodoh seseorang itu.
Secara umum, garis-garis ini seseolah membentuk huruf K, M dan N dan dipercayai, lelaki yang memiliki garisan tapak tangan yang berbentuk M merupakan seorang yang sangat istimewa dan berbakat.
Manakala, wanita yang memiliki garis tangan berbentuk huruf M digambarkan mempunyai naluri yang lebih kuat berbanding dengan lelaki dan sekiranya kedua-kedua pasangan memiliki bentuk garisan yang sama, kelebihan lebih memihak kepada wanita berbanding lelaki.
Wanita yang memiliki garisan tapak tangan berbentuk M kebiasaannya yang jujur dan tidak suka menipu anda namun akan mengetahui apabila anda cuba untuk membohonginya.
Lelaki dengan garisan tangan ini memiliki azam yang kuat untuk membuat perubahan hidup dan pandai merebut peluang dalam kehidupan.
Nota; ini hanyalah satu ramalan seni yang sudah wujud sejak ribuan tahun lalu dan tidak sepenuhnya dipercayai terutama buat mereka yang beragama Islam.

-
WOW10 months ago
Jujur & Setia Kunci Utama, Tips Bercinta Dari Zaman Sekolah Sampai Kahwin
-
WTF11 months ago
Musuh Islam Makin Mengganas di India, Imam Masjid Disimbah Asid
-
WTF2 years ago
Gara-Gara Berkaki Ayam Di Pantai Port Dickson, Tapak Kaki Wanita Ini Jadi Sarang Cacing
-
WTF2 years ago
Wanita Lempar Anak Kucing Jiran Kerana Kerap Masuk Ke Halaman Rumahnya
-
Infozon11 months ago
Benci Permusuhan, Ada Rakyat Hindu Jadi ‘Pagar’ Ketika Muslim Di India Solat Jumaat
-
Inspirasi10 months ago
Sambil Pantau Rakyat, Abang Polis & Askar Gilir2 Solat Tepi Jalan
-
WTF1 year ago
Kerajaan China Dilaporkan Berlaku Kejam, Bunuh Dan Jual Organ Kaum Muslim Uighur
-
WTF11 months ago
25 Tahun ‘Berkepit’ Dengan Bantal Busuk, Dah Koyak Pun Sanggup Hantar Pergi Jahit