Connect with us

Inspirasi

Selamat Hari Ibu! Tunku Azizah Terima Bunga Dari Putera Puteri Tercinta

Umum sedia tahu bahawa 10 Mei setiap tahun kita akan menyambut hari ibu. Pastinya hari tersebut merupakan hari yang sangat bermakna buat golongan ibu.

Anak-anak yang menjadi bukti kepada pengorbanan mereka sudah tentu mahu mengucapkan selamat hari ibu buat wanita yang sungguh bermakna dalam kehidupan mereka.

Terima jambangan bunga dari anakanda tersayang

Hal ini sama juga dirasai oleh baginda Raja Permaisuri Agong, Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah yang menjadi inspirasi buat ibu-ibu masa kini dalam membesarkan anak-anak.

Menerusi Instagram baginda, anakanda-anakandanya telah memberikan kejutan dengan memberi baginda jambangan bunga beserta ucapan penuh kasih sayang.

Dalam muat naik tersebut, Tunku Azizah mengucapkan terima kasih kepada kesemua buah hatinya yang sentiasa memahami dan menjadi kekuatan kepada setiap jatuh bangunnya selama ini.

Ucapan kasih-sayang dari anakanda

Jambangan bunga yang diterima turut menunjukkan nama-nama panggilan anakandanya dalam keluarga yang terlihat begitu akrab sesama ahli keluarga.

Advertisement

Selamat Hari Ibu Tunku Azizah!

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet turut mengucapkan Selamat Hari Ibu buat baginda KDYMM Permaisuri Agong yang sememangnya sangat disayangi rakyat Malaysia.

Mereka turut mendoakan agar baginda dan seluruh keluarga Diraja terus dilimpahi kesejahteraan dunia dan akhirat.

Rakyat sentiasa mendoakan kesejahteraan Tuanku

Kami sayang Tuanku Permaisuri

 

Sumber : SPB Raja Permaisuri Agong

Advertisement

Continue Reading
Advertisement

Trending