Connect with us

WOW

Ramai Tertawan, Suit PPE Hasil Tangan Oleh Jovian Mandagie Tampak Mewah

Barisan negara kini sedang tempuhi saat genting untuk mengatasi wabak pandemik yang menular dalam kalangan rakyat Malaysia. Terdahulu, petugas-petugas kesihatan di seluruh Malaysia melaporkan bahawa tidak mempunyai bekalan penutup mulut, pelindung muka dan suit PPE yang tidak mencukupi buat mereka.

Sekarang, masalah ini telah dapat diatas dengan hasil kerjasama dari seluruh rakyat Malaysia yang sanggup menghulurkan bantuan untuk membuat masalah yang dihadapi oleh para petugas kesihatan saat ini.

Jovian Mandagie turut sumbangkan suit PPE

Menerusi laman Instagram milik Jovian Mandagie, dia dilihat telah memuat naik gabar bersama beberapa pasang suit PPE yang bakal disumbangkan kepada barisan hadapan negara iaitu para petugas kesihatan.

Dalam perkongsiannya itu, suit itu disumbangkan kepada mereka sebagai penghargaan kerana sanggup berkorban nyawa demi keselamatan dan kesihatan orang lain.

Teruja terima PPE daripada Jovian Mandagie!

Seorang lelaki telah berkongsikan keterujaannya menerima PPE hasil tangan Jovian Mandagie. Sudah pastinya, reka bentuk PPE ini membuatkan ramai turut teruja kerana ia dilihat begitu mempersonakan.

Terima kasih terhadap sumbangan & pengorbanan!

Sudah pastinya, di media sosial ramai yang memuji dan terpegun dengan hasil tangan oleh Jovian Mandagie ini.

Advertisement

“Dapat PPE by Jovian pun jadilah…”

Sumber: Jovian Mandagie, Twitter.

Continue Reading
Advertisement

Trending