Connect with us

Inspirasi

Perkahwinan Cecah 8 Tahun, Aeril Zafrel & Wawa Zainal Sehangat Pasangan Bercinta

Pasangan suami isteri yang juga merupakan pelakon terkenal, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal satu ketika dahulu pernah mencetuskan kekecohan dalam industri hiburan apabila status perkahwinan mereka telah didedahkan oleh pihak media.

Menurut laporan Mstar, Suhairil Suhari (Aeril Zafrel) dan Nur Hawa Zainal Abidin (Wawa Zainal) telah bernikah sebanyak dua kali 25 Februari 2020 mengikut syariat islam, manakala 4 Februari 2013 mengikut undang-undang negara.

8 tahun bersama, doakan kami semua…

Semalam, di laman sosial milik Aeril Zafrel dia dilihat memuat naik sebuah video TikTok yang didedikasikan sempena ulang tahun perkahwinannya bersama Wawa Zainal yang sudah tahun ke-8.

Sudah tentunya, video berkenaan meraih perhatian pengikut pasangan yang dilihat seolah-olah sakan bercinta walaupun sudah 8 tahun mendirikan rumah tangga.

https://www.instagram.com/p/CCDnuGZAP0Y/

Semoga kekal bahagia…

Pasangan ini sekali gus dihujani dengan doa-doa yang baik daripada para pengguna media sosial serta mengharapkan perkahwinan mereka berdua kekal sehingga ke syurga.

Sweet betul mereka berdua ni…

Semoga kekal sampai ke jannah!

Bersemut bila tengok mereka berdua ni

 

Hasil daripada perkahwinan yang sudah dirikan pada tahun 2012 itu, pasangan ini telah dikurnia tiga orang anak. Bahkah, kehidupan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal yang serba ringkas ini juga sering menjadi ‘ikutan’ dan inspirasi kepada pasangan yang sudah mendirikan rumah tangga.

Sumber: Instagram.

Continue Reading
Advertisement

Trending