Connect with us

WOW

Penangan PKP, Bilik Kosong Mampu Diubah Jadi Mini Cenima Dalam Rumah!

Perintah Kawalan Pergerakan sekaligus telah merencatkan pergerakan dan juga aktiviti harian penduduk Malaysia. Walau bagaimanapun, PKP ini wajib dilaksanakan demi keselamatan dan keamanan sejagat.

Semenjak PKP ini berlangsung, rakyat Malaysia dilihat banyak menghabiskan masa mereka di media sosial dan berkongsikan aktiviti yang mereka lakukan dirumah.

Malah, lebih mengagumkan banyak dilihat berkongsikan resepi masakan dan juga dekorasi rumah sebagai aktiviti memenuhi masa lapang sepanjang PKP berlangsung. Senario yang berlaku ini boleh dikatakan sangat bagus dan sekurang-kurang rakyat Malaysia mempunyai aktiviti yang berfaedah untuk dilakukan bersama ahli keluarga.

Di Twitter, seorang lelaki berkongsikan bagaimana sebuah bilik kosong ditransformasikan menjadi sebuah bilik tontonan yang sangat selesa dan kelihatan sangat mewah.

Perkara ini juga sudah semestinya meraih perhatian ramai kerana terpegun dari sebuah bilik yang terbiar mampu bertukar menjadi sebuah mini cenima yang seakan-akan di panggung wayang yang sebenar.

Advertisement

Beberapa gambar juga telah dibuat naik bagi tontonan ramai yang sudah semestinya memaparkan proses pengubah suaian bilik terbabit kepada bilik tontonan yang sangat mewah.

Sumber: Twitter. 

Continue Reading
Advertisement

Trending