Connect with us

Infozon

Meninggal Sehari Lepas ‘Birthday’, ‘Gunpla Builder’ Terima Hadiah Terakhir Arwah Isteri

Setiap pemberian pasti terselet memori dah kisahnya yang tersendiri. Bahkan, tidak hairan jiwa sesuatu pemberian tersebut juga mampu meninggalkan 1001 kesan dalam diri si penerima terutama sekali hadiah tersebut datangnya dari orang yang tersayang.

Di Twitter, salah seorang laman tersebut telah berkongsikan sebuah kisah yang telah berjaya menyentuh hati para pembacanya. Kisah tersebut telah dikongsikan oleh seorang lelaki melalui ruangan komen disebuah group Facebook Gunpla Builers Malaya.

“Hadiah dari arwah isteri…”

Lelaki tersebut telah berkongsikan sedikit kisah yang sekali gus meninggalkan 1001 pengajaran kepada ahli-ahli kumpulan di laman tersebut. Lelaki yang dikenali sebagai Suria Noor ini telah menerima sebuah hadiah daripada arwah isterinya.

Isterinya telah meninggal sehari selepas tarikh hari lahir Suria Noor ini iaitu pada 2 Mac yang lalu. Lebih bertambah sebak apabila pemberian terakhir isterinya ini merupakan kit yang sememangnya inginkan.

Dah lama dia belikan, cuma hadiah tu tersangkut…

Sudah semestinya, kisah lelaki ini telah menyentuh jiwa para pengguna media sosial yang lain. Suria Noor juga berkongsikan bahawa dia juga telah menerima pemberian khas dari abahnya dan seminggu selepas itu bapanya telah dijemput ilahi.

Advertisement

Suria Noor juga telah meninggalkan pesan bahawa hargailah insan tersayang selagi mereka masih bernyawa.

Sumber: Twitter.

Continue Reading
Advertisement

Trending