Connect with us

Cute

Melucukan! Wany Hasrita Buat Mimik Muka Thomas & Friends Buat Ramai Terhibur

Rata-rata rakyat Malaysia dilihat begitu terpesona dengan suara dan keayuan penyanyi wanita bertudung iaitu Wany Hasrita. Sehinggakan, pada awal kemunculannya kesemua saluran dan corong radio memutarkan lagunya ke udara.

Hari semakin hari, penyanyi ini semakin menempah namanya di dalam industri dan mempunyai penyokongnya tersendiri. Lebih melucukan apabila, raut wajah Wany Hasrita pula kerap kali disamakan dengan wajah kartun kegemaran kanak-kanak iaitu Thomas & Friends!

Beberapa hari yang lalu, Wany Hasrita dilihat memberi respon terhadap kata-kata orang ramai terhadap wajahnya itu dengan cara yang sangat melucukan. Sebuah video TikTok telah dimuat naik oleh penyanyi ini telah membuatkan kebanyakan pengguna laman Instagram turut berdekah dengan aksinya.

Pada awalnya, tiada siapa yang akan menyangka Wani Hasrita bakal menyamakan dirinya sendiri dengan kartun kereta api berbadan biru tersebut. Tambahan pula, kasyen yang dutulis penduk menyebabakan orang ramai tertanya-tanya dirinya mengenai pengakhiran video tersebut.

“Siapa ckp sama, tak sama pun. Welk!” Tulis penyanyi itu.

Seloroh Wani Hasrita ini semamngnya disambut baik oleh para peminat bahkan rakan artis sendiri. Bahkan, ramai yang tetap bersetuju bahawa raut wajah penyanyi jelita ini sememangnya serupa dengan Thomas.

Advertisement

Sumber: Wani Hasrita.

Continue Reading
Advertisement

Trending