Connect with us

WOW

Mandikan Haiwan Kesayangan, Ramai Terhibur Lihat Gelagat Lelaki Bersama Buaya

Kebiasaannya, pencinta haiwan sering memelihara haiwan seperti kucing, anjing, hamster dan sebagainya. Bagaimanapun, ada segelintir orang yang minat memelihara haiwan eksotik dan liar seperti ular, harimau, beruang dan sebagainya.

Begitulah seperti kisah seorang lelaki ini yang mana dia telah berkongsi video bersama haiwan peliharaannya iaitu seekor buaya!

Menari dengan buaya

Dalam video itu, kelihatan lelaki itu sedang menari di hadapan kamera. Namun, apa yang mengejutkan netizen adalah kemunculan buaya peliharannya secara tiba-tiba seakan mahu menari bersama tuannya.

Difahamkan lagi, buaya itu merupakan haiwan kesayangan lelaki itu.

@dapinhensi

buaya nakal

Advertisement

♬ NYENDERxParjamban – Ikmaldeff

Rajin mandikan buaya

Sementara itu dalam perkongsian lain, lelaki itu dilihat sedang memandikan haiwan peliharaannya itu dengan memancutkan hos air dan menggunakan berus untuk mencuci badan buaya terbabit.

Siapa sangka, haiwan itu begitu jinak dan langsung tidak menunjukkan sifat agresif seperti reptilia liar lain.

@dapinhensi

sorry guys mantan lu gua mandiin, bau busuk soalnya

♬ suara asli – davin – davin

Advertisement

Perkongsian itu ternyata telah meraih perhatian netizen yang rata-rata teruja dan terhibur menyaksikan aksi lelaki itu dan buayanya.

Malah, ramai juga yang menyatakan perasaan terkejut melihat buaya yang jinak tersebut. Ada juga yang berseloroh tentang ‘buaya darat’.

Biar betul?

Beli berapa tu?

Buaya dah jinak

Buaya darat pelihara buaya air

Sumber: Instagram @dapinhensi

"Manusia itu asalnya dari tanah, makan hasil tanah, berdiri di atas tanah, akan kembali ke tanah. Kenapa masih bersifat langit?" - Hamka

Continue Reading
Advertisement

Trending