Connect with us

Infozon

“Letih Melahirkan Anak” -Ibu & 7 Ekor Anak Kucing Mati Serentak, Undang Sebak Ramai

Sesiapa sahaja pasti akan sedih apabila kehilangan haiwan kesayangan mereka. Kadang kala, mereka-mereka ini lebih memahami dan lebih mendengar kata daripada manusia sendiri.

Seorang lelaki meluahkan kekesalan dan kesedihannya kehilangan 8 ekor kucing sekali gus pada hari yang sama. Perkara sedih ini juga telah dikongsikan oleh Kelab Pencinta Haiwan dilaman Facebook mereka.

Awal-awal memang tak ada harapan…

Menurut posting berkenaan, kucingnya yang bernama Olie sememangnya sedang sarat mengandung dan bakal melahirkan pada bila-bila masa sahaja. Kucingnya itu kemudian mengadu kesakitan dan lelaki berkenaan terus membawanya ke klinik.

Semua cukup sifat, tapi Olie pergi dulu!

Tambahnya lagi, doktor megatakan bahawa kucingnya itu kepenatan akibat meneran untuk melahirkan anak. Tambah pula, Olie telah kandungkan sebanyak 7 ekor anak. Namun, kesemuanya tidak sempat diselamatkan.

Ramai yang bersedih dan sebak…

Warga Facebook juga turut terkesan dengan kematian dan cerita yang dikongsikan oleh pemuda berkenaan. Ramai juga berkongsikan perasaan dan pengalaman yang turut pernah dialami seperti lelaki terbabit.

Semua mesti tahu perasaan ni…

Semoga Olie & anak2 tenang di sana…

Ramai yang turut bersedih!

Terima kasih sebab dah lakukan yang terbaik!

Pastinya, kehilangan kucing ini seumpama kehilangan orang dan manusia yang tersayang. Dinasihatkan supaya, hentikan kekejaman terhadap haiwan-haiwan terutamanya yang terbiar dan biarkan mereka hidup dengan aman bersama-sama manusia.

Sumber: Kelab Pencinta Kucing.

Continue Reading
Advertisement

Trending