Connect with us

Cute

Kongsi Minat Yang Sama, ‘Fanboy & Fangirl’ K-pop Bersatu Dijinjang Pelamin!

Agak bertuah jika seseorang itu dapat memiliki pasangan yang sama hobi ataupun mempunyai cita rasa yang serupa. Hubungan pastinyanya menjadi lebih seronok jika minat tersebut dipupuk bersama sekali gus, dapat mengeratkan lagi hubungan antara dua individu.

Penggemar-penggemar industri hiburan Korea Selatan ataupun K-pop, seringkali mendapat kecaman hebat apabila segelintir daripada mereka terlampau obses dengan idola pujaan mereka. Namun sebenarnya, genre k-pop ini sebenarnya mempunyai keunikannya yang tersendiri, namun tidak semua mampu meminati hiburannya

Bersatu dijinjang pelamin!

Di Twitter salah sepasang pasangan K-popers akhirnya berjaya mendirikan perkahwinan, berjaya menarik perhatian pengguna laman tersebut dengan gambar sempoi mereka bersama light stick kumpulan idol k-pop masing-masing.

Jika diperhatikan, si suami merupakan fandom kepada kumpulan iKON manakala si isterinya pula, merupakkan BUDDY kepada kumpulan GFRIEND.

Tahniah! Sempoi2 gitu…

Sudah tentunya, ruangan komen perkongsian ini dipenuhi dengan ucapan tahniah diatas perkahwinan mereka. Malah, kata-kata ucapan tersebut telah dibanjiri oleh para k-poper juga.

Advertisement

Tahniah dah kahwin!

 

Semoga berbahagia sampai ke syurga!

Ramai yang gembira dengan perkahwinan mereka…

Tahniah dan selamat pengantin baru diucapkan kepada kedua-duanya!

Sumber: Twitter.

Story (dicyduk!)

Continue Reading
Advertisement

Trending