Connect with us

WTF

Kejantanan Lelaki Semakin Diragui, Badan Tegap Tapi ‘Ber-heels’

Semakin lama, dunia semakin terpalit dengan individu yang berpemikiran terbuka dan sedia menerima pelbagai perubahan baru. Namun, tidak dinafikan pemikiran terbuka tersebut memberi memberikan impak yang postif dan juga negetifnya yang tersendiri.

Tetapi harus diingatkan bahawa, berfikiran terbuka ataupun diluar kotak tidak ada masalah namun tidak sewajarnya melebihi serta melanggar batasan agama.

“Sebab kenapa perempuan ada masalah kepercayaan”

Di Twitter, sebuah video TikTok yang memaparkan gaya seorang jejaka tegak berjalan, berjaya mencuri tumpuan ramai sekali gus membuatkan orang ramai ternganga melihat video terbabit.

Lelaki kacak berkenaan berjaya membuatkan ramai wanita terpaku kerana lenggok gayanya berjaya mengalahkan kaum wanita, sambil memakai kasut bertumit tinggi di persisiran pantai

Kejadian video ini masih lagi tidak dapat diketahui lokasi dan kesahihan yang sepenuhnya kerana sudah menular di laman Twitter sejak kelamarin.

Advertisement

Bahkan, ramai wanita yang meninggalkan pesanan yang berbaur kekecewaan kerana tidak menjangkakan tindak tanduk lelaki terbabit.

Sumber: Twitter.

Continue Reading
Advertisement

Trending