Connect with us

WTF

Kantoi Buat Maksiat Atas Katil Hospital, Pasangan Sedang Kuarantin Disiasat Polis

Baru-baru ini , satu video tular di media sosial mengenai aksi tidak senonoh pasangan kekasih yang sedang menjalani kuarantin di Hospital Umum Daerah Dompu, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.

Menurut laporan Tribun News, video berdurasi satu jam 30 saat itu memaparkan mereka sedang melakukan aksi menjijikan sewaktu berada di ruangan pengasingan untuk pesakit Covid-19.

Namun, aksi pasangan yang melakukan hubungan atas katil hospital itu dapat dirakam melalui rakamam litar tertutup (CCTV) tanpa diketahui oleh mereka.

Pengarah Hospital, Dr Alief Firyasa Maulana turut mengakui kejadian tidak bermoral itu berlaku di hospital terbabit ketika pesakit berada di ruang kuarantin Covid-19 sebelum bertindak melaporkan perkara tersebut kepada pihak polis.

Difahamkan, lelaki yang terbabit di dalam video tersebut merupakan seorang pegawai polis yang bekerja di daerah tersebut dan sedang menjalani kuarantin selepas menjalani ujian saringan Covid-19.

Advertisement

Selain itu, dua kakitangan hospital yang menyebarkan video tersebut juga ditahan untuk siasatan lanjut kerana telah menyebarkan adegan intim itu di media sosial.

Memang kerja ‘gila’! Dah la dalam proses kuarantin, pastu tak pasal-pasal kena tahan dengan polis. Moga jadi pengajaran buat semua pesakit di luar sana.

Sumber: Tribun News

Continue Reading
Advertisement

Trending