Connect with us

WOW

Isteri Tercinta Rebah Di Persandingan, Suami Meratap Hiba Di Kuburan

Hari perkahwinan merupakan hari yang amat bahagia buat pasangan pengantin. Lebih-lebih lagi jika pasangan tersebut bernikah dengan orang yang mereka cintai.

Namun begitu, tidak semua hari perkahwinan yang terlangsung bahagia akan berakhir dengan kemanisan berumah tangga. Hal ini mungkin kerana jemputan ajal lebih mendahului kebahagian yang mereka impikan.

Rebah ketika bersanding

Menerusi satu perkongsian yang tular di Indonesia, seorang wanita yang sedang bersanding di pelamin tiba-tiba rebah dan meninggal dunia di hadapan suaminya serta tetamu yang hadir ketika majlis persandingan mereka.

Menangis hiba di kuburan isteri

Kejadian tersebut berjaya dirakam dan jelas sekali suami kepada wanita tersebut dikenali sebagai Ardiwansyah Tato begitu sedih sehingga meratap di kubur isterinya.

Luahan suami buat isteri tercinta

Menerusi Facebook Ardiwansyah, dia telah memuat naik gambar-gambar perkahwinan bersama allahyarham isterinya dengan kata-kata seakan merinduiĀ  Nurmadina.

 

Semoga tenang disana

Video sang suami meratap di kuburan isterinya benar-benar mengundang sebak dihati ramai pihak. Video yang dirakam pada 24 Oktober lepas telah tular kerana dipercayai dimuat naik ke Facebook.

Pedihnya kehilangan isteri yang baru dinikahi amat terasa kerana mereka merupakan pasangan yang sudah lama menjalin cinta. Semoga isteri Ardiwansyah itu ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Sumber : Ardiwansyah Tato, Raka Liverpudlian Cheefunkglaand’s

Continue Reading
Advertisement

Trending