Connect with us

WTF

Iri Suami Belikan Rumah Baru, Isteri Tua Hantar Jentolak Musnahkan Mahligai Madu

Tidak ramai wanita yang bersetuju untuk membicarakan mengenai hal poligami terutamanya yang sudah berumah tangga.

Malah, tidak dinafikan juga bahawa sesetengah lelaki terpaksa mengambil keputusan untuk berkahwin satu lagi tanpa meminta izin t isteri pertamanya.

Cemburu isteri muda dapat rumah baru!

Kecoh di Indonesia, apabila seorang wanita yang merupakan isteri pertama seorang lelaki tindak merobohkan rumah baru madunya dek kerana merasa cemburu. Dia telah menghantar sebuah jentera jentolok untuk melaksanakan hasratnya itu.

Kejadian ini dipercayai telah berlaku di Desa Mangga Dua, Kabupaten, Indonesia dan hal itu timbul gara-gara wanita berkenaan tidaj berasa puas hati dengan suaminya yang bertindak membeli rumah baru buat isteri mudanya itu.

Advertisement

Menurut laporan media tempatan Indonesia, video tersebut telah tular dilaman sosial sejak minggu lalu juga mendapat pelbagai reaksi berbeza daripada netizen.

Video yang dirakam jelas memaparkan suasana riuh masyrakat sekeliling, yang memanggil-manggil isteri muda yang dikatakan sedang hamil tiga bula. Jentolak berkenaan juga dilihat merobohkan rumah si madu berkenaan sehingga rata ke tanah.

Ramai juga yang mengecam tindakan isteri tua itu dan nekad melaporkan ia kepada pihak berkuasa. Kes masih lagi disiasat dan belum ada sebarang perkembangan mengenainya dilaporkan.

Sumber: Tribunews.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement

Trending