Connect with us

WOW

Hanya Mahu Persahabatan Kekal Abadi, Geng ‘Surprise Member’ Telefon Baru

Setiap orang pasti mempunya cara tersendiri untuk memberikan kejutan kepada insan-insan yang bermakna dalam hidup mereka. Lebih-lebih lagi, buat sahabat yang sering berada disisi dikala waktu susah dan juga senang.

Di Twitter, sekumpulan sahabat baik ini berjaya menarik perhatian orang ramai dengan kesanggupan menghadiahkan salah seorang teman baik mereka sebuah telefon pintar baru.

“Alhamdulillah, sama2 kongsi…”

Video berdurasi selama 38 saat turut dimuat naik yang memaparkan reaksi rakan mereka unboxing telefon baru miliknya turut dikongsikan. Sehingga kini, perkongsian ini telah mendapat 14,700 ulang kicau dan 25,900 tanda suka dari kalangan pengguna Twitter sendiri.

Menurut sumber melalui ruangan komen, telefon pintar berkenaan merupakan hadiah hari lahir buatnya daripada mereka semua.

Hanya mahu hubungan berpanjangan!

Bahkan menurut salah seorang daripada mereka, dia hanya mahukan persahabatan yang dibina ini kekal sampai bila-bila.

Advertisement

Kebanyakan netizen yang menonton video berkenaan juga turut terharu dengan ikatan persahabatan yang ditonjolkan oleh sekumpulan pemuda ini. Ramai juga turut menyatakan bahawa ikatan persahabatan seperti mereka itu sememangnya susah untuk dicari.

Sumber: Twitter. 

Continue Reading
Advertisement

Trending