Connect with us

Sponsored Content

Hadir dengan ciri ‘Pro Mode’, Vivo V15 Pro ini bakal membuatkan kaki ‘Stargazing’ tak tidur malam

Taburan bintang langit pada waktu malam, memang sangat mempersonakan bagi golongan yang gemar dengan aktiviti stargazing.

Tetapi, keindahan ini tidak mudah dirakam dan ambil gambar dengan hanya menggunakan telefon pintar sedia ada. Gambar yang terhasil kadang kala kabur dan seindah seperti yang dilihat.

Kini, anda boleh ambil gambar langit dan bintang dengan jelas pada waktu malam dengan Vivo V15 Pro!

Kenapa Vivo V15 atau Vivo V15 Pro? Kalau nak tahu, Vivo V15 atau Vivo V15 Pro ini dilengkapi dengan ciri-ciri kamera dan fungsi yang baru. Ciri-ciri dan fungsi yang ditawarkan oleh Vivo ini dapat membantu korang semua menghasilkan foto yang dinginkan!

Dengan hanya menghidupkan ‘Pro Mode’ anda pasti dapat menangkap momen-momen indah pada waktu malam yang dimahukan tanpa perlu bersusah payah memiliki skill seperti seorang professional.

Ciri-ciri kamera depan dan belakang yang berspesifikasi tinggi

Kini, ramai yang nilaikan sesuatu smartphone berdasarkan keupayaan kamera yang berprestasi. Jadi, Vivo telah menghasil kamera yang bercirikan khas bagi keluaran Vivo V15 dan Vivo V15 Pro ini.

Advertisement

Kamera depan dilengkapi dengan 32MP dan lebih istimewa, kamera depan timbul secara automatik bila dihidupkan! Bagi kamera di belakang, dilengkapi dengan AI Triple Camera sangat canggih.

Hasil tangkapan foto yang mempersonakan dengan menggunakan smartphone Vivo 15 Pro

Pasti korang ingin melihat sejauh manakah fungsi kamera di Vivo V15 dan Vivo V15 Pro, dapat menghasilkan foto-foto berkualiti seperti menggunakan kamera DSLR kan?

Berikut merupakan hasil foto-foto yang ditangkap dengan hanya menggunakan Vivo V15 Pro:

Hasil gambar yang gempak pada harga yang berbaloi!

Gambar cantik, kamera cun tapi harga pasti mahal? Eh, Tidak semestinya!

Vivo menawarkan anda harga yang pasti mampu milik bagi telefon pintar Vivo V15 ataupun Vivo V15 Pro ini. Bermula dengan RM1,299 bagi Vivo V15 manakala Vivo V15 Pro (6GB RAM, 128GB) pada harga RM1,699 dan Vivo V15 (8GB RAM, 128GB) hanya RM1,899 sahaja.

Advertisement

Berbaloi sangatkan tawaran yang diberikan oleh Vivo! Jadi, pastikan korang tidak lepaskan peluang untuk memiliki telefon pintar keluar terbaru dari Vivo iaitu Vivo V15 atau Vivo V15 Pro di Vivo Store. Sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh layari Facebook Vivo.

#WorldFirstElevatingCamera #32MP #AIProfessionalMode #AITripleCamera #AISuperNightMode #AISuperWideAngle #AIBodyShape #WeGotTheNight #TravelPhotography #LevelUP

 

Story (dicyduk!)

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending