Connect with us

Cute

Disangka Hadiah Hari Jadi, Isteri Rupanya Berikan ‘Surprise’ Yang Lebih Istimewa!

Setiap pasangan suami isteri pastinya sangat teruja apabila mendapat mengetahui bahawa mereka bakal menerima kehadiran cahaya mata sebagai pelengkap rumah tangga yang dibina. Perkara ini lebih menyeronokkan apabila kehadiran si kecil berkenaan tiba di saat yang tidak dijangkakan oleh pasangan tersebut.

Bahkan, sejak kebelakangan ini di media sosial ramai yang mula mendedahkan kisah kehamilan sejak dari awal usia kandungan anak itu lagi. Lebih menyentuh hati, momen ini turut dikongsikan menerusi media sosial sehingga meraih perhatian orang ramai.

Disangkakan hadiah hari lahir…

Seorang lelaki di Twitter meluahkan kegembiraannya apabila dihadiahi dengan sesuatu yang berharga daripada isterinya sempena Hari Lahirnya yang bakal menjelang tiba tidak lama lagi.

Bahkan, kejutan tersebut telah dilakukan oleh isterinya yang pada mula mengatakan sudah membelikan iWatch sebagai hadiah hari lahirnya, tetapi rupanya telah dihadiahkan dengan alat penguji kehamilan.

Bukan iWatch tapi…

https://twitter.com/_weahxx/status/1291025021796720640

Advertisement

Dihujani dengan ucapan tahniah…

Sudah tentunya, lelaki dan isterinya itu dihujani dengan ucapan tahniah dan doa buat mereka sekeluarga. Ramai yang turut mendoakan agar isteri dan kandungannya berada dalam keadaan yang sihat-sihat belaka.

Tahniah amy dan isteri…

Semoga ibu dan baby sentiasa sihat!

Tahniah anda berdua…

Sumber: Twitter. 

Continue Reading
Advertisement

Trending