Connect with us

Inspirasi

Berkat Doa Keluarga Tak Putus2, Ibu ‘Free Hair’ Kini Tutup Aurat Dengan Sempurna

Bukan sahaja usaha, berkat doa mampu membuatkan diri seseorang itu berjaya dan juga sentiasa istiqomah untuk berada di dalam keredhaan Ilahi. Jadi, jangan mudah putus apabila apabila insan tersayang masih dalam fasa memperbaiki diri dalam hidup mereka.

Penyanyi dan bintang kelahiran program realiti Akademi Fantasia 2015, Sharul Kamal dilihat telah meraih perhatian warga pengguna Twitter, apabila memuat naik perkongsian kisah ringkas mengenai ibunya.

Dulu ibu seorang yang free hair...

Melalui perkongsian oleh SharulĀ  Kamal tersebut, dia dilihat meluahkan kesyukuran apabila ibu kandungnya kini mampu menutup aurat dengan sempurna. Dia turut menyatakan, sebelum ini ibunya merupakan seorang wanita yang tidak bertudung.

Namun berkat doa daripada adik beradik serta ayahnya yang tidak putus-putus, ibunya mampu berhijab dengan sempurna.

Sharul Kamal sebagai seorang anak, dilihat sangat gembira dengan pencapaian ibunya tersebut. Malah, dia juga berharap agar ibunya itu kekal beristiqomah dengan niat dan penampilan baru tersebut.

Advertisement

Para pengikut Sharul Kamal juga memuji dan mengucapkan dengan perubahan yang dibuat oleh ibu penyanyi itu di ruangan komen. Mereka juga berdoa agar ibunya ini terus berpenampilan seperti ini sehingga ke akhir hayatnya.

Alhamdulillah, semoga sentiasa istiqomah untuk mendapatkan keredhaan-Nya.

Sumber: Twitter.

Continue Reading
Advertisement

Trending