Connect with us

Sponsored Content

Beli apa-apa jenis smartphone Vivo, dan korang berpeluang untuk travel ke destinasi impian!

Cakap pasal bercuti, semua mesti happy! Yela! Dapat pergi negara orang, hilang rasa tension bekerja, dapat timba pengalaman baru.

Tapi, bila kira kos tambang, makan, hotel semua tu, boleh garu kepala jugak la. Banyak modal nak kena guna! Kalau pergi negara yang mata wang tinggi, lagi masak…

Usah pening-pening, beli je smartphone Vivo dan korang bakal bercuti 6H5M ke destinasi impian korang secara percuma!

Baru-baru ini, Vivo Malaysia melancarkan pertandingan “Travel ke seluruh dunia dengan Vivo bersempena dengan perayaan Aidilfitri yang bakal menjelang tidak lama lagi.

Bila phone sendiri dah bermasalah, ini lah masanya untuk tukar!

Dengan pembelian apa-apa jenis telefon pintar Vivo, pembeli layak untuk menyertai pertandingan yang jarang-jarang berlaku ini!

Pemenang yang bertuah akan memenangi hadiah utama 2 tiket pakej travel dari Vivo!

Terbang ke destinasi impian korang!

Betul! Menariknya pertandingan dari Vivo ni, korang boleh pilih destinasi percutian korang sendiri samada Jerman, Perancis, Jepun, Korea, Turkey, Mekah, Italy, Egypt, Croatia, Greece, Australia, China dan India!

Lepas beli, macam mana nak sertai contest ni?

Setelah buat pembelian apa-apa jenis smartphone Vivo dari mana mana Vivo Concept Store, hantarkan nombor IMEI smartphone anda ke page WeChat rasmi Vivo Malaysia.

Lihat di sini untuk cari Vivo Concept Store yang berdekatan.

Tak dapat menang tiket percutian, jangan sedih gais. Banyak lagi hadiah menarik untuk dimenangi!

Vivo ada banyak lagi hadiah untuk korang menangi, jangan lah sedih!

Untuk 3 pemenang pertama akan menerima hadiah wang tunai sebanyak RM1,888 dan hadiah yang lain-lain lagi. Jadi, korang tak patut lepaskan peluang ni, Vivo punya smartphone pun best-best! Sertai peraduan ini bermula 25 May sehingga 9 Jun!

Untuk maklumat lanjut, boleh klik di sini.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending