Connect with us

WTF

Bapa Durjana! Didakwa Perkosa Anak Baru Habis Pantang, Ugut Cederakan Cucu Sendiri

Syaitan bertopeng manusia! Istilah paling sesuai digambarkan buat seorang bapa yang tergamak memperkosa anak kandungnya sendiri yang baru sahaja habis berpantang.

Kejadian berlaku Kangar, difahamkan mangsa yang baru selesai berpantang selepas melahirkan anak sulung di rumah mereka di Utan Aji, bulan lalu.

Ugut cedera cucu sendiri

Suspek yang berusia 54 tahun, disyaki melakukan perbuatan terkutuk itu di rumah ketika ketiadaan menantunya. Dia telah mengugut mahu mencederakan cucunya  jika permintaannya tidak dituruti.

Risau bayinya dicederakan, wanita berusia 20 tahun itu terpaksa merelakan tindakan bapanya. Namun, akibat sudah tidak tahan dengan perbuatan terkutuk bapanya, dia bertindak membuat laporan polis.

Suspek berusia 54 tahun ditahan di tapak parkir Hospital Tuanku Fauziah (HTF) dan Ketua Polis Daerah Kangar, Superintendan Wari Kiew ketika dihubungi mengesahkan kejadian berkenaan.

Advertisement

Majistret Kamaliza Md Zain membenarkan permohonan berkenaan selepas suspek ditahan polis semalam bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 376B Kanun Keseksaan.

Sumber : Berita Harian

Continue Reading
Advertisement

Trending